Κατερίνα Καινούργιου: «Πρώην συνεργάτιδα μας βρίζει χυδαία - Ειδικά εμένα με τα χειρότερα»

14:20 - 27/01/2023

Πρώην συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου τη βρίζει μέσα από το TikTokΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

“Απασφάλισε” η Καινούργιου για την πρώην συνεργάτιδά της: “Με βρίζει χυδαία. Την είχα βάλει και στο σπίτι μου”

Το παράπονό της εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της αναφορικά με παλιότερη συνεργάτιδά της στο πάνελ. Με αφορμή τη ρήξη της σχέσης ανάμεσα στον Δημήτρη Σκουλό και τη Βίκυ Καγιά και τις δηλώσεις του πρώτου, για τα unfollow στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου είχε μια έντονη συζήτηση με τους συνεργάτες της. Η […] The post “Απασφάλισε” η Καινούργιου για την πρώην συνεργάτιδά της: “Με βρίζει χυδαία. Την είχα βάλει και στο σπίτι μου” appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Πρώην συνεργάτιδα που την έχω βάλει μέσα στο σπίτι μου με βρίζει χυδαία

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τη συνέντευξη του Δημήτρη Σκουλού αναφέρθηκε στην άσχημη συμπεριφορά που έχει δεχτεί από πρώην συνεργάτιδά της. Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τη συνέντευξη του Δημήτρη Σκουλού αναφέρθηκε στην άσχημη συμπεριφορά που έχει δεχτεί από πρώην συνεργάτιδά της. Με αφορμή τη ρήξη της σχέσης του Δημήτρη Σκουλού με τη Βίκυ Καγιά, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε και για τη δική της εμπειρία. Όπως ανέφερε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», απευθυνόμενη στην ομάδα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Πρώην συνεργάτιδα με βρίζει χυδαία, την είχα βάλει στο σπίτι μου»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού στη Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην άσχημη To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Πρώην συνεργάτιδα με βρίζει χυδαία, την είχα βάλει στο σπίτι μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

“Απασφάλισε” η Καινούργιου για την πρώην συνεργάτιδά της: “Με βρίζει χυδαία. Την είχα βάλει και στο σπίτι μου”

Το παράπονό της εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της αναφορικά με παλιότερη [...] The post “Απασφάλισε” η Καινούργιου για την πρώην συνεργάτιδά της: “Με βρίζει χυδαία. Την είχα βάλει και στο σπίτι μου” appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες