My Style Rocks: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Σκουλός και «πάγωσε» η Καραβάτου
18:40 - 27/01/2023
Και αυτή την Παρασκευή το My Style Rocks με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το […]
The post My Style Rocks: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Σκουλός και «πάγωσε» η Καραβάτου appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
My Style Rocks: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Δημήτρης Σκουλός
Αίσθηση προκάλεσε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks ο Δημήτρης Σκουλός ...Αίσθηση προκάλεσε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks ο Δημήτρης Σκουλός ...Κατά τη διάρκεια της πασαρέλας από την Βασιλική Λιγνού, ο Δημήτρης Σκουλός πήρε τον λόγο λέγοντας: «Κατερίνα μου, μπορώ επειδή έχω λιώσει εγώ από τη ζέστη να πάω να βάλω ένα κοντομάνικο και να έρθω; Ένα άλλο;» «Βεβαίως και μπορείς» αποκρίθηκε,, η Κατερίνα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grMy Style Rocks: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Δημήτρης Σκουλός – Άφωνη η Κατερίνα Καραβάτου
Το My Style Rocks με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε και σήμερα – Παρασκευή 27/1 –
To άρθρο My Style Rocks: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Δημήτρης Σκουλός – Άφωνη η Κατερίνα Καραβάτου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grMy Style Rocks: Ο Σκουλός ζήτησε να αποχωρήσει – Η αντίδραση της Κατερίνας Καραβάτου
Κατά τη διάρκεια της πασαρέλας από την Βασιλική Λιγνού, ο Δημήτρης Σκουλός αιφνιδίασε την παρουσιάστρια του show μόδας.
Διαβάστε το στο neolaia.gr