Σπύρος Μπιμπίλας: «Toν Πέτρο Φιλιππίδη εξακολουθώ να τον έχω φίλο μου ό,τι κι αν έχει συμβεί»

14:00 - 28/01/2023

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το δικαστήριο του.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας: «Εξακολουθώ να έχω τον Πέτρο Φιλιππίδη στην καρδιά μου ως φίλο»

«Με αδίκησε με αυτά που είπε στο δικαστήριο, γιατί εκείνος ξέρει ότι έχω πει την αλήθεια», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ

Διαβάστε το στο

Σπύρος Μπιμπίλας: «Εξακολουθώ να έχω τον Πέτρο Φιλιππίδη στην καρδιά μου ως φίλο»

«Με αδίκησε με αυτά που είπε στο δικαστήριο, γιατί εκείνος ξέρει ότι έχω πει την αλήθεια», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ

Διαβάστε το στο tovima

Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Εξακολουθώ να τον έχω φίλο μου ό,τι κι αν έχει συμβεί»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και παραδέχτηκε πως τον θεωρεί ακόμη φίλο του, παρά τα όσα έχουν συμβεί στις δικαστικές αίθουσες.Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και παραδέχτηκε πως τον θεωρεί ακόμη φίλο του, παρά τα όσα έχουν συμβεί στις δικαστικές αίθουσες.Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, είπε: «Εγώ μέσα στην καρδιά μου φίλο τον είχα και εξακολουθώ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: «Τον Πέτρο Φιλιππίδη εξακολουθώ να τον έχω στην καρδιά μου ως φίλο»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε γενέθλια και η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» τον συνάντησε. Εκείνος μίλησε για όλους και για όλα. Τα 67 του χρόνια έκλεισε ο Σπύρος Μπιμπίλας και τα γιόρτασε με καλούς φίλους. Η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε στο πάρτι του και τον ρώτησε για την φημολογούμενη συμμετοχή του στο J2US. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες