Survivor: Άστραψε και βρόντηξε ο Ηλίας Γκότσης – «Aυτό ήταν διασυρμός, αυτοκτονία»

23:50 - 29/01/2023

Με την πλέον μεγάλη διαφορά μέχρι σήμερα στο Survivor All Star, 10 έναντι δύο, ηττήθηκαν οι Μαχητές στο νέο επεισόδιο […] The post Survivor: Άστραψε και βρόντηξε ο Ηλίας Γκότσης – «Aυτό ήταν διασυρμός, αυτοκτονία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Άστραψε και βρόντηξε ο Ηλίας Γκότσης – «Aυτό ήταν διασυρμός, αυτοκτονία»

Δείτε το βίντεο με την αντιπαράθεση Γκότση - Σταμούλη

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Survivor All Star: Έχασαν οι Μαχητές με 10-2 – «Aυτό ήταν διασυρμός, αυτοκτονία»

Με μεγάλη διαφορά (10-2) έχασαν οι Μαχητές στον σημερινό στίβο του Survivor All Star. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας και τη βαριά ήττα, ο Ηλίας Γκότσης δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του. «Επειδή εμένα δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, αυτό ήταν διασυρμός και όταν τα λάθη επαναλαμβάνονται, σταματάνε να είναι λάθη και είναι αυτοκτονία. Νομίζω ότι σήμερα αυτοκτονήσαμε λόγω της κακής στρατηγικής μας και, επειδή σε λίγο θα πεις να περάσουμε στα πρόχειρα καταλύματα μας και θα φεύγουμε λέγοντας πως όλα είναι καλά, δεν νομίζω ότι έτσι λύνεται κάτι ούτε το έχουμε αν συνεχίσουμε έτσι ούτε θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα» είπε σε έντονο ύφος. «Σε λίγο, Γιώργο, θα βλέπεις 13 σκελ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor: Έξαλλος ο Ηλίας Γκότσης για την ήττα με 10-02 – «Αυτό ήταν διασυρμός, αυτοκτονία»

Την ήττα γνώρισαν οι Μαχητές στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής και μάλιστα με ένα συντριπτικό σκορ.Την ήττα γνώρισαν οι Μαχητές στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής και μάλιστα με ένα συντριπτικό σκορ.Με την πλέον μεγάλη διαφορά μέχρι σήμερα στο Survivor All Star, 10 έναντι δύο, οι Μπλε έχασαν ασυλία και φαγητό. Νίκη έφερε μόνο η Εύη Σαλταφερίδου και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. O Ηλίας Γκότσης δεν μάσησε καθόλου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Survivor All Star: Ξέσπασε ο Ηλίας Γκότσης – «Aυτό ήταν διασυρμός, αυτοκτονία»

Η Κόκκινη ομάδα κατάφερε για μία ακόμη φορά να κάνει 10 νίκες και να αφήσει πίσω To άρθρο Survivor All Star: Ξέσπασε ο Ηλίας Γκότσης – «Aυτό ήταν διασυρμός, αυτοκτονία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο