Η Ελένη Φουρέιρα για τα δύσκολα χρόνια στην Αλβανία: «Έζησα φτώχεια, εμφύλιο πόλεμο»

08:44 - 30/01/2023

Συνέντευξη στη Vogue Greece και τον Βλάση Κωστούρο έδωσε η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα […] The post Η Ελένη Φουρέιρα για τα δύσκολα χρόνια στην Αλβανία: «Έζησα φτώχεια, εμφύλιο πόλεμο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ελένη Φουρέιρα για τα δύσκολα χρόνια στην Αλβανία: «Έζησα φτώχεια, εμφύλιο πόλεμο»

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση...

Διαβάστε το στο Zougla

Ελένη Φουρέιρα: Ντρεπόμουν να πω ότι είμαι από την Αλβανία – Έζησα φτώχεια και εμφύλιο

Η αγαπημένη τραγουδίστρια προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής και μίλησε για την καταγωγή της, την οποία -όπως η ίδια ισχυρίζεται- έκρυβε στην αρχή της καριέρας της

Διαβάστε το στο

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τα δύσκολα χρόνια στην Αλβανία – «Έζησα φτώχεια, εμφύλιο πόλεμο»

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για τις ανάγκες του περιοδικού Vogue Greece και έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια μίλησε και για τα δύσκολα παιδιά χρόνια στην Αλβανία. «Στην αρχή της καριέρας µου αναγκάστηκα να µη λέω ότι είμαι από την Αλβανία, λες και ήταν κάτι κακό. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκλονίζει η Ελένη Φουρέιρα για τα δύσκολα χρόνια στην Αλβανία: «Έζησα φτώχεια, εμφύλιο πόλεμο»

Για τα δύσκολα παιδιά χρόνια στην Αλβανία μίλησε η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξη στη Vogue Greece και τον Βλάση Κωστούρο.Για τα δύσκολα παιδιά χρόνια στην Αλβανία μίλησε η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξη στη Vogue Greece και τον Βλάση Κωστούρο.«Στην αρχή της καριέρας µου αναγκάστηκα να µη λέω ότι είμαι από την Αλβανία, λες και ήταν κάτι κακό. Τότε δεν μπορούσα να στηρίξω τον εαυτό µου, ήταν και η τηλεόραση διαφορετική, πιο βίαιη. Νομίζω ότι, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελένη Φουρέιρα: Έζησα φτώχεια και εμφύλιο πόλεμο στην Αλβανία

«Στην αρχή της καριέρας µου αναγκάστηκα να µη λέω ότι είμαι από την Αλβανία, λες και ήταν κάτι κακό. Τότε δεν μπορούσα να στηρίξω τον εαυτό µου, ήταν και η τηλεόραση διαφορετική, πιο βίαιη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα Μια εκ βαθέων συνέντευξη στη «Vogue Greece» έδωσε η Ελένη Φουρέιρα. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην Αλβανία – «Έζησα φτώχεια & εμφύλιο»

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τα όσα πέρασε κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας στην Αλβανία και το πώς θα ήθελε να μεγαλώσει η ίδια το παιδί της.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ελένη Φουρέιρα: "Έζησα φτώχεια, εμφύλιο πόλεμο"

"∆εκατριών χρονών μοίραζα φυλλάδια στους δρόμους. Έπρεπε να επιβιώσουμε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο