Ελισάβετ Μουτάφη: «Από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν έχασα το βαφτιστήρι μου»

14:28 - 30/01/2023

Συνέντευξη στην «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσε η Ελισάβετ Μουτάφη. Η ηθοποιός μίλησε για τις απώλειες που την στιγμάτισαν, […] The post Ελισάβετ Μουτάφη: «Από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν έχασα το βαφτιστήρι μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελισάβετ Μουτάφη: «Από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν έχασα το βαφτιστήρι μου»

Για τις απώλειες που την στιγμάτισαν, αλλά και για τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή, μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη σε συνέντευξη στην «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα.Για τις απώλειες που την στιγμάτισαν, αλλά και για τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή, μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη σε συνέντευξη στην «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα.«Στα 46 μου λέω με μεγάλη βεβαιότητα ότι δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη δουλειά μου. Η δουλειά μου με βοήθησε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο