Αλέξης Κούγιας: Η ανακοίνωσή του για την Εύη Βατίδου – «Να μην γίνεται αναφορά σε εμένα»
14:58 - 30/01/2023
Αλέξης Κούγιας: Με ανακοίνωσή του ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ζητά από τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές να μην γίνεται αναφορά σε εκείνον και στην προσωπική του ζωή, στις συνεντεύξεις που κάνουν στην πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου. Ο έγκριτος ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας κάνει αναφορά στην πολυέξοδη δικαστική τους διαμάχη, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση […]
Το άρθρο Αλέξης Κούγιας: Η ανακοίνωσή του για την Εύη Βατίδου – «Να μην γίνεται αναφορά σε εμένα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Κούγιας: Η απάντηση στην Εύη Βατίδου για πιθανή επανασύνδεση
Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έδωσε τη δική του απάντηση στην Εύη Βατίδου σε τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε και ανέφερε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον γνωστό ποινικολόγο. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να συνδεθεί ξανά το όνομα του με δηλώσεις της, που αφορούν την προσωπική του ζωή, ενώ απέκλεισε ξεκάθαρα το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί με την πρώην σύζυγο του. Υπενθυμίζεται, ότι η Εύη Βατίδου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «εγώ επιθυμώ να έχω μία καλή, φιλική σχέση μαζί του. Δεν ξέρω τι σκέφτεται αυτή τη στιγμή ο ίδιος. Αν θα έδινα μια νέα ευκαιρία σε εκείνον, είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσω μαζί του». Η ανακοίνωση του Αλέξη Κο
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr