Ξεσπά η Χριστίνα Κεφαλά για Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη: «Έχω τους δικούς μου fans και είναι καλύτεροι»

15:16 - 30/01/2023

Μια ανάρτηση όλο νόημα έκανε η Χριστίνα Κεφαλά για τις εξελίξεις στο Survivor All Star. Η πρώην To άρθρο Ξεσπά η Χριστίνα Κεφαλά για Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη: «Έχω τους δικούς μου fans και είναι καλύτεροι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Κεφαλά κατά Ρουμελιώτη και Κατσούλη: «Έχω τους δικούς μου φαν και είναι καλύτεροι»

Ξέσπασε η πρώην σύντροφος του ποδοσφαιριστή - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο

Χριστίνα Κεφαλά για Ρουμελιώτη και Κατσούλη: «Έχω τους δικούς μου fans και είναι καλύτεροι»

Μια ανάρτηση όλο νόημα έκανε η Χριστίνα Κεφαλά για τις εξελίξεις στο Survivor All Star.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Χριστίνα Κεφαλά κατά Ρουμελιώτη και Κατσούλη: «Έχω τους δικούς μου φαν και είναι καλύτεροι»

Η Χριστίνα Κεφαλά παρακολουθεί το Survivor All Star, καθώς είχε συμμετάσχει και εκείνη στο προηγούμενο ριάλιτι επιβίωσης.Η Χριστίνα Κεφαλά παρακολουθεί το Survivor All Star, καθώς είχε συμμετάσχει και εκείνη στο προηγούμενο ριάλιτι επιβίωσης.Μετά το επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου ανέβασε ένα story στο Instagram, για να εκφράσει την έντονη διαφωνία της με την ψηφοφορία της μπλε ομάδας, που ανέδειξε τον Κρις Σταμούλη ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. «Μπράβο άνανδροι. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της