Πήρε θέση για το μέλλον του στην ΑΕΚ ο Γκατσίνοβιτς

16:10 - 30/01/2023

Πήρε θέση για το μέλλον του στην ΑΕΚ ο Γκατσίνοβιτς 30/01/2023 «Φρένο» στα όποια μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του έβαλε σε συνέντευξή του στην γερμανική ιστοσελίδα «SGE4EVER.de» ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. «Ειλικρινά είμαι πολύ καλά. Εγώ και η οικογένεια μου νιώθουμε πάρα πολύ άνετα στην Αθήνα. Νιώθω εξαιρετικά. Πραγματικά χαίρομαι που μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο εδώ και αυτό είναι το πιο σημαντικό» τόνισε αρχικά και σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει άμεσα στην Bundesliga ξεκαθάρισε: «Μένω στην Αθήνα. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα». Για την αποχώρηση του από την Άιντραχτ και το πέρασμα του από την Χόφενχαϊμ είπε: «Ήταν μια εξαιρετικά δύ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ντάντας μίλησε για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ!

Δηλώσεις έκανε ο Τιάγκο Ντάντας, μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, στις οποίες, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ομάδα, αλλά και στο μέλλον του στα ασπρόμαυρα. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Οι συμπαίκτες και οι προπονητές μου, μου λένε να κυνηγάω περισσότερο το γκολ, έτσι έγινε και σήμερα πάτησα […] The post Ο Ντάντας μίλησε για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)