Survivor All Star – Στέλιος Χανταμπάκης: Η συγκινητική αναφορά στα παιδιά του
23:00 - 30/01/2023
Στα παιδιά του και σε όσα ονειρεύεται να κάνει μαζί τους όταν επιστρέψει στην Ελλάδα από
To άρθρο Survivor All Star – Στέλιος Χανταμπάκης: Η συγκινητική αναφορά στα παιδιά του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star: Ο Στέλιος Χανταμπάκης σκέφτεται πόσο πολύ του λείπουν τα παιδιά του
«Κάθε φορά που κερδίζω σκέφτομαι να πανηγυρίζουν τα παιδιά μου στο σπίτι», είπε ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης
Διαβάστε το στο Survivor All Star – Στέλιος Χανταμπάκης: Η συγκινητική αναφορά στα παιδιά του
Survivor All Star: Ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε για τα παιδιά του αλλά και τις σκέψεις που κάνει. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombSurvivor All Star, Στέλιος Χανταμπάκης – Η συγκινητική αναφορά στα παιδιά του
Στα παιδιά του και σε όσα ονειρεύεται να κάνει μαζί τους όταν επιστρέψει στην Ελλάδα από το Survivor All Star, αναφέρθηκε σήμερα ο Στέλιος Χανταμπάκης. Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Χανταμπάκης ανέφερε πόσο πολύ του λείπουν ο γιος και η κόρη του λέγοντας πως σκέφτεται όσα θα κάνουν μαζί μόλις επιστρέψει από το ριάλιτι επιβίωσης ενώ όπως […]
Διαβάστε το στο govastileto.grSurvivor: Συγκίνησε ο Στέλιος Χανταμπάκης με όσα ανέφερε για τα παιδιά του
Στα παιδιά του αναφέρθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Survivor και συγκίνησε με όσα είπε για τα παιδιά του και τις […]
The post Survivor: Συγκίνησε ο Στέλιος Χανταμπάκης με όσα ανέφερε για τα παιδιά του appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣυγκίνησε ο Στέλιος Χανταμπάκης: «Σκέφτομαι τα παιδιά μου να…»
Ο Στέλιος Χανταμπάκης διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ στο Survivor All Star ενώ στο αποψινό επεισόδιο συγκίνησε το κοινό αναφερόμενος στην οικογένειά του. Η ομάδα του κέρδισε στο χθεσινό επεισόδιο με αποτέλεσμα να φάει ενώ στο σημερινό επεισόδιο ο Στέλιος Χανταμπάκης κοιτώντας την κάμερα εξομολογήθηκε: «Έχουμε κλείσει σχεδόν έναν μήνα στο νησί. Δεν ήταν εύκολα μέχρι […]
The post Συγκίνησε ο Στέλιος Χανταμπάκης: «Σκέφτομαι τα παιδιά μου να…» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr