Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, έχω δεχτεί αλλά έχω φύγει»

02:50 - 31/01/2023

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη πέρασε το κατώφλι του The 2night Show και μίλησε για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχθεί και […] The post Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, έχω δεχτεί αλλά έχω φύγει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου και έχω δεχτεί, αλλά μετά φεύγω

Η ηθοποιός Ηλιάνα Μαυρομάτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που δέχτηκε και την ανάγκη προς… φυγή από κάτι τέτοιο. «Ναι, μου έχουν κάνει πρόταση γάμου κι έχω δεχτεί, αλλά φεύγω. Νομίζω με το που μπαίνει αυτό το ζήτημα να δεσμευτώ με αυτόν τον τρόπο… ... Περισσότερα To άρθρο Ηλιάνα Μαυρομάτη: Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου και έχω δεχτεί, αλλά μετά φεύγω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, έχω δεχτεί αλλά έχω φύγει»

Τι αποκαλύπτει η ταλαντούχα ηθοποιός;

Διαβάστε το στο in.gr

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, έχω δεχτεί αλλά έχω φύγει»

Τι αποκαλύπτει η ταλαντούχα ηθοποιός;

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου και δέχτηκα, αλλά κάθε φορά φεύγω όταν μπαίνει το ζήτημα της τυπικής υπογραφής

Στην παρέα του «The 2Night Show» της Δευτέρας (30/1), καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Ηλιάνα Μαυρομάτη. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», μοιράστηκε στιγμές και εμπειρίες, από τη μέχρι τώρα πορεία της. Πώς αντιμετώπισαν οι διάσημοι γονείς της, Λίλα Καφαντάρη και Βασίλης Μαυρομάτης, την απόφασή της να ακολουθήσει τα βήματά τους; «Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο Λίτσα.com έκανα κάστινγκ και με πήρε η Όλγα Μαλέα με τρόμαζε που με αναγνώριζε ο κόσμος γιατί ένιωθα ανέτοιμη» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Οι γονείς μου υποψιάζονταν ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν ήξεραν γιατί έλεγα ότι ήθελα να ασχοληθώ και με άλλα. Γιατρός, βιολόγος. Πήγα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, έχω δεχτεί αλλά έχω φύγει»

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show και μίλησε για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχθεί και τον λόγο που φοβάται μια τέτοιου είδους δέσμευση. «Ναι μου έχουν κάνει πρόταση γάμου κι έχω δεχτεί, αλλά έχω φύγει. Νομίζω με το που μπαίνει αυτό το ζήτημα να δεσμευτώ με αυτόν τον τρόπο… Μάλλον αυτή […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ηλιάνα Μαυρομάτη στον Αρναούτογλου: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, έχω δεχτεί αλλά έχω φύγει»

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 31/1 η Ηλιάνα Μαυρομάτη. Η To άρθρο Ηλιάνα Μαυρομάτη στον Αρναούτογλου: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, έχω δεχτεί αλλά έχω φύγει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, έχω δεχτεί αλλά έχω φύγει»

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Το χειρότερο είναι που δεν χωρίζουν για να μην στενοχωρήσουν τους γονείς, τους συγγενείς, τους γείτονες και την κοινωνία».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου κι έχω δεχθεί, αλλά…

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί προτάσεις γάμου και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο φοβάται μια τέτοιου είδους δέσμευση. Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον γάμο, λέγοντας: “Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου κι έχω δεχθεί κιόλας. Όμως, φεύγω κάθε φορά. Νομίζω ότι με το που […] The post Ηλιάνα Μαυρομάτη: Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου κι έχω δεχθεί, αλλά… appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου. Έχω δεχτεί, αλλά έφυγα»

Στην χθεσινή παρέα του The 2Night Show ήταν και η Ηλιάνα Μαυρομάτη. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», μοιράστηκε στιγμές και εμπειρίες, από τη μέχρι τώρα πορεία της. Ανάμεσα σε άλλα η Ηλιάνα Μαυρομάτη αποκάλυψε και τον λόγο που αν και έχει δεχτεί πρόταση γάμου εκείνη προτίμησε να […] The post Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου. Έχω δεχτεί, αλλά έφυγα» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»