Δένδιας: Προτεραιότητα η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας- Ινδίας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δένδιας: Προτεραιότητα για την ελληνική εξωτερική πολιτική η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας
Ελληνο-ινδική Φιλία: Δύο κράτη με μακρά ιστορία και ισχυρούς δεσμούς - Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση Ελληνο-Ινδικής Φιλίας που πραγματοποιήθηκε…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔένδιας: Προτεραιότητα για την ελληνική εξωτερική πολιτική η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Ινδίας
Η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας-Ινδίας «αποτελεί προτεραιότητα για την ελληνική εξωτερική πολιτική και για εμένα προσωπικά», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σε ομιλία του στην «Εκδήλωση Ελληνο-Ινδικής Φιλίας», που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, χθες το βράδυ, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου. Όπως σημείωσε, αυτή η εκδήλωση αποτελεί άλλη μία απτή απόδειξη του στρατηγικού επιπέδου των σχέσεων της Ελλάδας με την Ινδία. Τόνισε, δε, πως τα τελευταία δύο χρόνια οι συχνές διμερείς επισκέψεις και συναντήσεις, όπως η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Ινδίας, δρ. Subrahmanyam Jaishankar, στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2021, η επίσκεψή του ίδιου
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝ. Δένδιας: Προτεραιότητα για την ελληνική εξωτερική πολιτική η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας- Ινδίας
Η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας-Ινδίας “αποτελεί προτεραιότητα για την ελληνική εξωτερική πολιτική και για εμένα προσωπικά”, ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σε ομιλία του στην “Εκδήλωση Ελληνο-Ινδικής Φιλίας”, που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, χθες το βράδυ, Δευτέρα30 Ιανουαρίου. Όπως σημείωσε, αυτή η εκδήλωση αποτελεί άλλη μία απτή απόδειξη […]
The post Ν. Δένδιας: Προτεραιότητα για την ελληνική εξωτερική πολιτική η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας- Ινδίας appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΔένδιας: Προτεραιότητά μας η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας - Ινδίας
Η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας-Ινδίας «αποτελεί προτεραιότητα για την ελληνική εξωτερική πολιτική και για εμένα προσωπικά», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σε ομιλία του στην «Εκδήλωση Ελληνο-Ινδικής Φιλίας».Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr