Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν μου αρέσει που είναι τόσο απαξιωτική για το GNTM»

12:14 - 31/01/2023

Στο κανάλι γνωστού YouTuber φιλοξενήθηκε η Γαρυφαλιά Καληφώνη και μεταξύ άλλων μίλησε και για την εμπειρία της μέσα στο GNTM. Η ίδια έχει αναφέρει πολύ συχνά σε δηλώσεις της πώς οι κριτές δεν τους έδιναν καμία σημασία και υπήρχε αδιαφορία. Πάνω σε αυτά, λοιπόν, θέλησε να τοποθετηθεί η Έλενα Χριστοπούλου που τότε ήταν coach τους και διαφώνησε […] The post Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν μου αρέσει που είναι τόσο απαξιωτική για το GNTM» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Χριστοπούλου: «Ο σύντροφος μου είναι φούρναρης»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» με τον Ηλία Ψινάκης και την Αννίτα Πάνια ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν δίστασε στη ζωή της να γκρεμίσει όσα θεωρούσε λίγα και να κάνει μία δυνατή επανεκκίνηση, στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε κάθε γυναίκα. Παράλληλα, μίλησε και για τον σύντροφό της. Ένα preview απόσπασμα από […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Έλενα Χριστοπούλου: «Ο σύντροφός μου είναι φούρναρης»

Έλενα Χριστοπούλου: Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» με τον Ηλία Ψινάκης και την Αννίτα Πάνια ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν δίστασε στη ζωή της να γκρεμίσει όσα θεωρούσε λίγα και να κάνει μία δυνατή επανεκκίνηση, στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε κάθε γυναίκα. Παράλληλα, η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε και για […] Το άρθρο Έλενα Χριστοπούλου: «Ο σύντροφός μου είναι φούρναρης» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Έλενα Χριστοπούλου για Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Δεν μου αρέσει που είναι τόσο απαξιωτική για το GNTM»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε κάποιες δηλώσεις για το GNTM που φαίνεται ότι ενόχλησαν την Έλενα Χριστοπούλου.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»