Καρολίνα Καλύβα: «Δεν με αφορά η σχέση του Μάριου με την Ελευθερία, μας είπε ότι είναι ελεύθερος»

12:28 - 31/01/2023

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» ήταν η Καρολίνα Καλύβα, η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον Bo, το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο αλλά και τη φημολογούμενη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου. Όσον αφορά τον Μάριο Πρίαμο, η Καρολίνα Καλύβα, επιμένει πώς υπάρχει αγάπη μεταξύ τους, πώς ξεκίνησε κάτι πολύ δυνατό και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καρολίνα Καλύβα: Δεν με αφορά η σχέση του Μάριου με την Ελευθερία Ελευθερίου, μας είπε ότι είναι ελεύθερος

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε η Καρολίνα Καλύβα, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor. Η Καρολίνα Καλύβα, μεταξύ άλλων, σχολίασε και το πολυσυζητημένο συμβάν με τον Μάριο Πρίαμο, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε και σχολίασε τις πρώτες δηλώσεις του Μπο, μετά την επιστροφή της. «Ο Μάριος έχει ... Περισσότερα To άρθρο Καρολίνα Καλύβα: Δεν με αφορά η σχέση του Μάριου με την Ελευθερία Ελευθερίου, μας είπε ότι είναι ελεύθερος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Καρολίνα Καλύβα: «Δεν με αφορά η σχέση του Μάριου με την Ελευθερία, μας είπε ότι είναι ελεύθερος»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» ήταν η Καρολίνα Καλύβα...

Διαβάστε το στο Zougla

Survivor All Star – Καρολίνα: Δεν με αφορά η σχέση του Μάριου με την Ελευθερία

Για το τι πραγματικά συμβαίνει με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη μίλησε στη Φαίη Σκορδά η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου και για το πώς μπορεί να αισθάνεται ένας άνθρωπος με όσα έχουν ακουστεί, η Καρολίνα είπε ότι ο Μάριος είναι ένα καλό παιδί και έχει δείξει τον χαρακτήρα του. «Αν υπήρχε μια παράλληλη σχέση ο Μάριος δεν θα το έκρυβε. Δεν με αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Μας είπε στο παιχνίδι ότι είναι ελεύθερος. Το είπε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όταν αποχώρησε από το παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει πάρει τέτοια έκταση το συγκεκριμένο θέμα» είπε. «Όχι, δεν μετανιώνω για κάτι. Όλα έγιναν με καλή πρόθεση. Το γεγονός ότι πληγ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»