Τζόρνταν για Κόμπι Μπράιαντ: "Είμαι σοκαρισμένος, ήταν σαν μικρός μου αδελφός"
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζόρνταν για Κόμπι Μπράιαντ: Είμαι σοκαρισμένος... δεν υπάρχουν λέξεις να εκφράσω τον πόνο μου
«Αγαπούσα τον Κόμπι, ήταν σαν τον μικρό μου αδερφό», ανέφερε ο άλλοτε σταρ των Σικάγο Μπουλς και του NBA
Διαβάστε το στο Τζόρνταν: «Αγαπούσα τον Κόμπι σαν να ήταν ο μικρός μου αδερφός»
Συντετριμμένος από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ είναι ο Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος έστειλε το δικό του...
Διαβάστε το στο ZouglaΤζόρνταν για Κόμπι Μπράιαντ: «Είμαι σοκαρισμένος, ήταν σαν μικρός μου αδελφός»
ΚΟΣΜΟΣΑΘΛΗΤΙΚA
Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Κόμπι Μπράιαντ, που σκοτώθηκε το πρωί της Κυριακής (27/1) στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, όταν το ελικόπτερό του συνετρίβη σε πλαγιά βουνού, έστειλε ο Μάικλ Τζόρνταν με γραπτή δήλωση που μοιράστηκε στον Τύπο.
Σύμφωνα με άρθρο του Sport24.gr, ο Τζόρνταν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, λέγοντας ότι "οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που αισθάνομαι για τον μικρό μου αδελφό".
Αναλυτικά η δήλωση του MJ:
"Είμαι σοκαρισμένος από τα τραγικά νέα για τον θάνατο του Κόμπι και της Τζιάνα Μπράιαντ. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που αισθάνομαι. Αγαπούσα τον Κόμπι, ήταν σαν μικρός μου αδελφός. Μιλούσαμε συχνά και θα μου λείψουν π
Διαβάστε το στο topontiki.grΜάικλ Τζόρνταν για Κόμπι Μπράιαντ: «Είμαι σoκαρισμένος - Ήταν σαν τον μικρό μου αδερφό» (φωτο)
Ο σπουδαίος Μάικλ Τζόρνταν μίλησε για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του.
Η δήλωση του Μάικλ Τζόρνταν αναφέρει: «Είμαι σοκαρισμένος από την τραγική είδηση του θανάτου Κόμπι και της κόρης τους Γιάννα. Δεν υπάρχουν λέξεις να εκφράσουν τον πόνο που αισθάνομαι. Αγαπούσα τον Κόμπι, ήταν σαν τον μικρό μου αδερφό.
Μιλούσαμε συχνά και θα μου λείψουν αυτές οι συζητήσεις πάρα πολύ.
Ήταν ανταγωνιστικός, ένας από τους σπουδαιότερους του αθλήματος και μία δημιουργική δύναμη.
Ο Κόμπι ήταν επίσης ένας καταπληκτικός πατέρας που αγαπούσε την οικογένειά το, έπαιρνε μεγάλη περηφάνια από την αγάπη που ένιωθε η κόρη του για το παιχνίδι.
Η Ιβέτ μαζί με μένα στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας στη Βανέσα, τους
Διαβάστε το στο pronews.grΤζόρνταν: «Αγαπούσα τον Κόμπι, ήταν σαν μικρός μου αδερφός...»
Συγκλονισμένος από την είδηση του τραγικού θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Τζιάνα, είναι και ο Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος αποχαιρέτισε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον «Black Mamba», τον οποίο ο ίδιος ο «Air Mike» είχε [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr