Γιάννης Σπαλιάρας: «Είμαι straight αλλά δεν με ενοχλεί το φλερτ από άνδρες»

18:36 - 31/01/2023

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο και μίλησε για το φλερτ στην ζωή του. Έχει […] The post Γιάννης Σπαλιάρας: «Είμαι straight αλλά δεν με ενοχλεί το φλερτ από άνδρες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σπαλιάρας: «Είμαι straight αλλά δεν με ενοχλεί το φλερτ από άνδρες»

“Ο θαυμασμός είναι υπέροχος όταν συμβαίνει, σε όποια μορφή” είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο και μίλησε για το φλερτ και τα socila media. Έχει τύχει να μπεις σε έναν χώρο και να μη σε αναγνωρίσουν; Είναι πολύ λίγες φορές. Στο εξωτερικό το απολαμβάνω πάρα πολύ […] The post Γιάννης Σπαλιάρας: «Είμαι straight αλλά δεν με ενοχλεί το φλερτ από άνδρες» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: Είμαι straight αλλά δεν με ενοχλεί το φλερτ από άντρες

“Ο θαυμασμός είναι υπέροχος όταν συμβαίνει, σε όποια μορφή” είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο και μίλησε για το φλερτ και τα socila media.  Έχει τύχει να μπεις σε έναν χώρο και να μη σε αναγνωρίσουν; Είναι πολύ λίγες φορές. Στο εξωτερικό το απολαμβάνω πάρα ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Σπαλιάρας: Είμαι straight αλλά δεν με ενοχλεί το φλερτ από άντρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν με ενοχλεί το φλερτ από άνδρες»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μίλησε για την προσωπική του ζωή και το φλερτ στην ζωή του. Έχει τύχει να μπεις σε έναν χώρο και να μη σε αναγνωρίσουν; Είναι πολύ λίγες φορές. Στο εξωτερικό το απολαμβάνω πάρα πολύ αυτό. Είναι και ένας από τους λόγους που μου αρέσει να […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: «Είμαι straight αλλά δεν με ενοχλεί το φλερτ από άνδρες, ο θαυμασμός είναι υπέροχος»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο και μίλησε για το φλερτ στην ζωή του. Ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο και μίλησε για το φλερτ στην ζωή του. Έχει τύχει να μπεις σε έναν χώρο και να μη σε αναγνωρίσουν; Είναι πολύ λίγες φορές. Στο εξωτερικό το απολαμβάνω πάρα πολύ αυτό. Είναι και ένας από τους λόγους που μου αρέσει να ταξιδεύω. Μου δίνει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: "Είμαι straight αλλά δεν με ενοχλεί το φλερτ από άνδρες"

"Επικοινωνώ μέσω Instagram, αλλά νιώθω πως είναι από τους λόγους που το φλερτ και οι πράξεις ρομαντισμού έχουν τόσο περιοριστεί"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»