Λουτσέσκου: «Έχω πέσει θύμα ξενοφοβίας, αλλά πλέον δεν δίνω σημασία»

10:00 - 01/02/2023

Λουτσέσκου: «Έχω πέσει θύμα ξενοφοβίας, αλλά πλέον δεν δίνω σημασία» 01/02/2023 Σε αναμέτρηση του ρουμανικού πρωταθλήματος ακούγονταν έντονα ρατσιστικά συνθήματα από την κερκίδα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει το παιχνίδι, και αυτό να μην ολοκληρωθεί ποτέ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το περιστατικό, τονίζοντας ότι η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι έχει πέσει και ο ίδιος θύμα ξενοφοβίας. «Ο διαιτητής σωστά έπραξε. Ο κανονισμός λέει ότι οι αγώνες θα πρέπει να διακόπτονται σε τέτοιες περιπτώσεις και εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι είχε το κουράγιο να σταματήσει το παιχνίδι. Το ερώτημα είναι

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουτσέσκου: «Ήμουν κι εγώ θύμα ξενοφοβίας» (vid)

Στη Ρουμανία, διεκόπη ο αγώνας της Σέπσι με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, λόγω των ρατσιστικών συνθημάτων που ακούστηκαν. Το περιστατικό κλήθηκε να σχολιάσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι και ο ίδιος έχει πέσει στο παρελθόν θύμα ξενοφοβίας! Είπε μεταξύ άλλων: «Ο διαιτητής σωστά έπραξε. Ο κανονισμός λέει ότι οι […] The post Λουτσέσκου: «Ήμουν κι εγώ θύμα ξενοφοβίας» (vid) first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)