Ασημίνα Χαντζηανδρέου – Η αποβολή από το Survivor All Star, ο Χρήστος Δάντης και τα χρήματα που έβγαλε από το ριάλιτι

15:24 - 01/02/2023

Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι από τις παίκτριες των Μαχητών που τράβηξαν τα βλέμματα στο Survivor λόγω της αγωνιστικότητάς της, του πάθους της και του εκρηκτικού της χαρακτήρα. Πλέον εκείνη και η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκονται εκτός Sruvivor All Star κι ο λόγος επειδή παραβίασαν τους κανόνες του ριάλιτι με αποτέλεσμα να αποβληθούν. Συγκεκριμένα, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ασημίνα Χατζηανδρέου - Η αποβολή από το Survivor All Star, ο Χρήστος Δάντης και τα χρήματα που έβγαλε από το ριάλιτι

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι από τις παίκτριες των Μαχητών που τράβηξαν τα βλέμματα στο Survivor λόγω της αγωνιστικότητάς της, του πάθους της...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»