Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την Τετάρτη»

15:30 - 01/02/2023

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης καλεσμένος στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην ΕΡΤ1. […] The post Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την Τετάρτη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση on air – «Εκείνη την Τετάρτη»

«Κάτι ξύπνησε μέσα μου και είπα...»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αντίνοος Αλμπάνης για την περιπέτεια με την υγεία του: Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την Τετάρτη

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Αντίνοος Αλμπάνης, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη μάχη του με τον καρκίνο πριν από λίγα χρόνια. «Τι έγινε εκείνη την Τετάρτη, που αποφάσισες να μιλήσεις στα social γι’ αυτό που περνούσες;», ρώτησε η Τζένη Μελιτά τον Αντίνοο Αλμπάνη. «Δεν το είχα στο μυαλό μου. ... Περισσότερα To άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης για την περιπέτεια με την υγεία του: Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την Τετάρτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση από on air – «Εκείνη την Τετάρτη»

«Κάτι ξύπνησε μέσα μου και είπα...»

Διαβάστε το στο in.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκινητική εξομολόγηση του ηθοποιού – «Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την Τετάρτη»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Αντίνοος Αλμπάνης.  To άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκινητική εξομολόγηση του ηθοποιού – «Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την Τετάρτη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Παραλία: Ο Κώστας ψάχνει απαντήσεις σε έναν απομονωμένο ερημίτη

Ana Carla Maza – The Concert: Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μία ξεχωριστή εμφάνιση

Ελισάβετ Μουτάφη: Η εξομολόγησή της για την υιοθεσία του γιου της από τη Σιέρα Λεόνε

Αρχελάου 5: Η Σου υλοποιεί το τελευταίο μέρος του σχεδίου της

Κηδεία Τζορτζ Μπάλντοκ: Παναθηναϊκός και Εθνική ποδοσφαίρου αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο παίκτη

Κατερίνα Γερονικολού στο Στούντιο 4: «Δεν θέλω να το συζητάω δημόσια, δεν θέλω να προβάλω κάτι τέτοιο»