Στίβος: Ο Καραλής με Ντουπλάντις στο μίτινγκ στην Ουψάλα
16:18 - 01/02/2023
Στο μίτινγκ κλειστού στίβου που θα γίνει την Πέμπτη (2/2), στην Ουψάλα της Σουηδίας, θα συμμετέχει ο Εμμανουήλ Καραλής, πραγματοποιώντας τον δεύτερο αγώνα του για το 2023.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Καραλής έτοιμος για νέες πτήσεις στο μίτινγκ επί κοντώ στην Ουψάλα
Ο Καραλής έτοιμος για νέες πτήσεις στο μίτινγκ επί κοντώ στην Ουψάλα
01/02/2023
Ο Εμμανουήλ Καραλής άνοιξε τη σεζόν πριν λίγες ημέρες στην Καρλσρούη κάνοντας εξαιρετικό αγώνα με άλμα στα 5,83 μ. βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ.
Ο αθλητής φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα τραυματισμών της περσινής χρονιάς και παράλληλα να έχει βρει τα πατήματα του υπό την προπονητική καθοδήγηση του πατέρα του, Χάρη Καραλή.
Ο 24χρονος θα αγωνιστεί αύριο στο μίτινγκ της Ουψάλα στο δεύτερο αγώνα του στη σεζόν, προκειμένου να δει τον πήχη ακόμη υψηλότερα και να διεκδικήσει νέα ρεκόρ. Ο τέταρτος ολυμπιονίκης του Τόκιο θα συμμετάσχει σε έναν αγώνα με ιδιαίτερα υψη
Διαβάστε το στο filathlos.gr