Στην ΑΕΚ έως το 2026 ο Ρότα

16:32 - 01/02/2023

Η ΑΕΚ επέκτεινε το συμβόλαιο του Λάζαρου Ρότα έως το 2026. Περισσότερα σε λίγο… Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Ρότα έως το καλοκαίρι του 2026. Ο Λάζαρος Ρότα εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 και μέχρι […] The post Στην ΑΕΚ έως το 2026 ο Ρότα appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΕΚ: Ανανέωσε ως το 2026 ο Ρότα

Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι εξαιρετικό από τη στιγμή που η ομάδα ανέβηκε πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας και η ΠΑΕ βρήκε την ευκαιρία να κλείσει ένα ανοιχτό θέμα όπως ήταν αυτό της ανανέωσης του συμβολαίου του Λάζαρου Ρότα, ο οποίος δεσμεύεται πλέον μέχρι το 2026 και έχει ως στόχο να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους με τα κιτρινόμαυρα. Ο Έλληνας διεθνής δεξιός μπακ ανήκει στην Ένωση από το 2021 και είχε συμβόλαιο μέχρι το 2024, το οποίο όμως επεκτάθηκε πλέον με το 2026. Ο Ρότα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ και ακολούθησε η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του κλαμπ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ. Από την πρώτη ημ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στην Αργεντινή έως το 2026 ο Σκαλόνι

Όλα δείχνουν παραμονή του Λιονέλ Σκαλόνι στην εθνική Αργεντινής.

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)