Πάμελα Άντερσον: Την πήρε τηλέφωνο ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ και «κοκκίνισε» – «Ήταν πολύ καλύτερος μου»

22:06 - 01/02/2023

Η Πάμελα Άντερσον στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Love, Pamela», αναφέρεται στο τηλεφώνημα που είχε δεχτεί από τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ και σύμφωνα με την ίδια, την έκανε να «κοκκινίσει». Όπως αναφέρει το hollywoodlife.com, η ηθοποιός αναφέρει πως, ο Κένεντι την ήθελε στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του περιοδικού του, με τίτλο «George». Αυτό όμως δεν μπόρεσε να γίνει, επειδή εκείνη δεν ήταν διαθέσιμη εκείνη τη στιγμή. Εντούτοις, τρία χρόνια αργότερα επικοινώνησε ξανά μαζί της και κανόνισαν τη φωτογράφιση. Όμως την ημέρα της φωτογράφισης, εκείνος απουσίασε κι έτσι πήρε ξανά τηλέφωνο, προκειμένου να απολογηθεί. «Μου τηλεφώνησε στη φωτογράφιση για να μου ζητήσει συγγνώμη που δεν ήταν εκεί

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας