Γιώργος Βαρεμένος και Άννα Καραμανλή σε πρωτοφανές επεισόδιο με χειρονομίες στον αέρα

09:04 - 02/02/2023

Ο Γιώργος Βαρεμένος και η Άννα Καραμανλή, το πρωί της Πέμπτης, καλεσμένοι στην εκπομπή Σήμερα, οδηγήθηκαν σε έναν πρωτοφανή καβγά […] The post Γιώργος Βαρεμένος και Άννα Καραμανλή σε πρωτοφανές επεισόδιο με χειρονομίες στον αέρα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Βαρεμένος και Άννα Καραμανλή πρωταγωνιστές σε αδιανόητο επεισόδιο με χειρονομίες!

Ο Γιώργος Βαρεμένος και η Άννα Καραμανλή...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιώργος Βαρεμένος: Απαντά πρώτη φορά μετά το πρωτοφανές επεισόδιο με την Άννα Καραμανλή

Ο Γιώργος Βαρεμένος απάντησε ότι κατά τη γνώμη του δεν πρόκειται για επιθετική κίνηση και ότι η τηλεοπτική εικόνα κάποιες φορές αλλοιώνει τα πάντα.

Διαβάστε το στο in.gr

Γιώργος Βαρεμένος και Άννα Καραμανλή πρωταγωνιστές σε αδιανόητο επεισόδιο με χειρονομίες!

Ο Γιώργος Βαρεμένος και η Άννα Καραμανλή, το πρωί της Πέμπτης, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ κι οδηγήθηκαν σε έναν πρωτοφανή καβγά με χειρονομίες και πολύ μεγάλη ένταση. Στο πλαίσιο της κουβέντας για το δυστύχημα με τους δύο πιλότους της πολεμικής μας αεροπορίας, η Άννα Καραμανλή έδειξε στην κάμερα μία φωτογραφία του Αλέξη […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Βαρεμένος – Άννα Καραμανλή: Πρωτοφανές επεισόδιο με χειρονομίες στον αέρα εκπομπής – Της άρπαξε την φωτογραφία από τα χέρια

Σε έναν πρωτοφανή καβγά με χειρονομίες και πολύ μεγάλη ένταση, οδηγήθηκαν ο Γιώργος Βαρεμένος και η Άννα Καραμανλή, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ.Σε έναν πρωτοφανή καβγά με χειρονομίες και πολύ μεγάλη ένταση, οδηγήθηκαν ο Γιώργος Βαρεμένος και η Άννα Καραμανλή, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ.Αφορμή στάθηκε μία φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από το Θέατρο Παλλάς, την ημέρα της συντριβής του μοιραίου F – 4 Φάντομ, την οποία έδειξε η Άννα Καραμανλή. Ο διάλογος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Βαρεμένος – Άννα Καραμανλή σε αδιανόητο επεισόδιο με χειρονομία στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και την Άννα Καραμανλή το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Σήμερα» To άρθρο Γιώργος Βαρεμένος – Άννα Καραμανλή σε αδιανόητο επεισόδιο με χειρονομία στον «αέρα» του ΣΚΑΪ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Βαρεμένος: Απαντά πρώτη φορά μετά το πρωτοφανές επεισόδιο με την Άννα Καραμανλή

Στην Κατερίνα Καινούργιου και στη Super Κατερίνα μίλησε ο Γιώργος Βαρεμένος, λίγες ώρες μετά τον άγριο To άρθρο Γιώργος Βαρεμένος: Απαντά πρώτη φορά μετά το πρωτοφανές επεισόδιο με την Άννα Καραμανλή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Βαρεμένος: Η επίθεση στην Άννα Καραμανλή με χειρονομίες «στον αέρα» εκπομπής

Ένα ατυχές στιγμιότυπο συνέβη στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα». Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Βαρεμένος και η Άννα Καραμανλή, το πρωί της Πέμπτης, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι δυο τους οδηγήθηκαν σε έναν πρωτοφανή καβγά με χειρονομίες και πολύ μεγάλη ένταση. Όταν, στο πλαίσιο της κουβέντας για το δυστύχημα με τους […] The post Γιώργος Βαρεμένος: Η επίθεση στην Άννα Καραμανλή με χειρονομίες «στον αέρα» εκπομπής appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»