Κηδεία Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα: Λιποθύμησε η μητέρα του όταν έβαλαν το φέρετρο στη νεκροφόρα

13:00 - 02/02/2023

Δεν άντεξε η χαροκαμένη μάνα στην κηδεία του αδικοχαμένου υποσμηναγού, Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, που σκοτώθηκε τη Δευτέρα (30.01.2023) όταν το μοιραίο Φάντομ έπεσε στη θαλάσσια περιοχή 8 ναυτικά μίλια δυτικά του Κατάκολου. Μόλις έβαλαν το φέρετρο με τον συγκυβερνήτη του Φάντομ στη νεκροφόρα, για να πάνε τον ηρωικό υποσμηναγό στο νεκροταφείο, ο γυναίκα λιποθύμησε και ... Περισσότερα To άρθρο Κηδεία Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα: Λιποθύμησε η μητέρα του όταν έβαλαν το φέρετρο στη νεκροφόρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κηδεία υποσμηναγού Τουρούτσικα: Λιποθύμησε η μητέρα του – Δεν άντεξε το χαμό του παιδιού της

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ον οποίο αποχαιρέτησαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι καθώς και η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 29χρονου, οι οποίοι συγκλόνισαν το πανελλήνιο με τους επικήδειους που εκφώνησαν. Μάλιστα, η μητέρα του Μάριου – Μιχαήλ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας: Λιποθύμησε η μητέρα του μετά την εξόδιο ακολουθία

Συντετριμμένοι οι γονείς του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα. Ήταν ένας εκ των δύο πιλότων του F-4 Fantom που κατέπεσε την περασμένη Δευτέρα στην περιοχή της Ανδραβίδας την ώρα που πραγματοποιούσε εκπαιδευτική άσκηση. Το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία του υποσμηναγού στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στην Τρίπολη. Τραγικές φιγούρες οι γονείς […] The post Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας: Λιποθύμησε η μητέρα του μετά την εξόδιο ακολουθία appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Κηδεία Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας – Λιποθύμησε η μητέρα του

Δεν άντεξε η χαροκαμένη μάνα στην κηδεία του αδικοχαμένου υποσμηναγού, Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, που σκοτώθηκε τη Δευτέρα (30.01.2023) όταν το μοιραίο Φάντομ έπεσε στη θαλάσσια περιοχή 8 ναυτικά μίλια δυτικά του Κατάκολου. Μόλις έβαλαν το φέρετρο με τον συγκυβερνήτη του Φάντομ στη νεκροφόρα, για να πάνε τον ηρωικό υποσμηναγό στο νεκροταφείο, ο γυναίκα λιποθύμησε και […] Το άρθρο Κηδεία Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας – Λιποθύμησε η μητέρα του εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι