Στέφανος Τσιτσιπάς: Έφαγα «ξύλο» για τα Harrods και τα εμβόλια – Οι προθέσεις μου ήταν διαφορετικές και παρεξηγήθηκα

02:30 - 03/02/2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (2/2) στην εκπομπή «Ενώπιος Ενώπιω» του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 αναφέρθηκε στη χρήση των social media, αλλά και σε δύο μεγάλα επεισόδια που προκάλεσαν αντιδράσεις – τις τοποθετήσεις του για τα Harrods και το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. «Το διασκεδάζω. Για εμένα τα social media είναι για να πεις αυτά που πιστεύεις. Καμιά φορά σας τρολάρω ναι!», τόνισε στην αρχή και έπειτα πέρασε στην εξήγηση των προθέσεών του για τα δύο ζητήματα. «Για τα Harrods ήταν άλλες οι προθέσεις μου από αυτές που κατάλαβε ο κόσμος. Είχα την ευκαιρία να πάω για πρώτη φορά στο Λονδίνο και να πάω στο Harrods και σκεφτόμουν, άμα χτιστεί κάτι τέτοιο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απαντά για τα Harrods, το εμβόλιο, τον πατέρα του και το μεγάλο του όνειρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στον ΑΝΤ1 για τη σχέση του με τον πατέρα του και προπονητή του, τις εντάσεις και τις καλές στιγμές τους και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει το προπονητικό status του κάποια στιγμή. Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Απόστολος Τσιτσιπάς τόνισε ότι ο γιος του ανέλαβε από πολύ μικρός ευθύνες Το άρθρο Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απαντά για τα Harrods, το εμβόλιο, τον πατέρα του και το μεγάλο του όνειρο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!