Κατρίνης για σμηναγό Τσιτλακίδη: «Αυτό το παιδί που ήρθαμε να αποχαιρετήσουμε σήμερα είναι παιδί όλης της Ελλάδας»
15:46 - 03/02/2023
Στην κηδεία του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα την Παρασκευή στη Δράμα, παρέστη ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης. Μετά το τέλος της εξόδιου ακολουθίας, ο κ. Κατρίνης, δήλωσε, πως «αυτό το παιδί που ήρθαμε να αποχαιρετήσουμε σήμερα είναι παιδί όλης της Ελλάδας. Έτσι τον νιώθουν όλοι οι Έλληνες. Έτσι
Το άρθρο Κατρίνης για σμηναγό Τσιτλακίδη: «Αυτό το παιδί που ήρθαμε να αποχαιρετήσουμε σήμερα είναι παιδί όλης της Ελλάδας» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατρίνης: Ο σμηναγός Τσιτλακίδης που αποχαιρετήσαμε σήμερα ήταν παιδί ολόκληρης της Ελλάδας
«Αυτό το παιδί που ήρθαμε να αποχαιρετήσουμε σήμερα είναι παιδί όλης της Ελλάδας» τόνισε εμφανώς συγκινημένος ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης μετά το πέρας της εξόδιου ακολουθίας του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη. Όπως επεσήμανε ο βουλευτής Ηλείας του κόμματος της Ελάσσονος αντιπολίτευσης, «έτσι τον νιώθουν όλοι οι Έλληνες. Έτσι ένιωθαν πάντα οι Έλληνες για τους μικρούς και μεγάλους ήρωες αυτού του τόπου, για αυτούς που πέφτουν στο καθήκον, για αυτούς που θυσιάζονται για την πατρίδα». Κατέληξε δε λέγοντας πως «το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η πολιτεία είναι να σταθεί δίπλα στην οικογένειά του».
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr