Ελένη Τσολάκη: Αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα χάκερ – «Με ρωτάνε τι έπαθα»

10:30 - 04/02/2023

Θύμα χάκερ έχει πέσει εδώ και μια εβδομάδα η Ελένη Τσολάκη και το αποκάλυψε μέσα από To άρθρο Ελένη Τσολάκη: Αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα χάκερ – «Με ρωτάνε τι έπαθα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ελένη Τσολάκη έπεσε θύμα χάκερ – «Μίλησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος»

Η Ελένη Τσολάκη εδώ και μία εβδομάδα έχει πέσει θύμα χάκερ και την είδηση αποκάλυψε σήμερα η ίδια μέσα από την εκπομπή της, Open Weekend. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως εδώ και μια εβδομάδα δεν έχει instagram καθώς της έχουν χακάρει τον λογαριασμό της ωστόσο, έχει απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και περιμένει να της […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Ελένη Τσολάκη έπεσε θύμα χάκερ – Τι συνέβη;

Θύμα χάκερ έπεσε η Ελένη Τσολάκη και το αποκάλυψε το πρωί του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου μέσα από την εκπομπή «Open Weekend». «Επειδή πολλοί μου στέλνουν μηνύματα, φίλοι μου και διάφοροι, και μου λένε: τι έπαθες; Δεν έχω μια βδομάδα Instagram, γιατί μου το έχουν χακάρει από τη Δευτέρα και έχω ζήσει τη συνθήκη όπως παλιά, […] The post Η Ελένη Τσολάκη έπεσε θύμα χάκερ – Τι συνέβη; appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της