Ελένη Τσολάκη: Χάκαραν το Instagram της παρουσιάστριας

11:32 - 04/02/2023

Η Ελένη Τσολάκη ενημέρωσε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της εκπομπής της για όσα της συνέβησαν μέσα στην εβδομάδα με […] The post Ελένη Τσολάκη: Χάκαραν το Instagram της παρουσιάστριας appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάκαραν το Instagram της Ελένης Τσολάκη

Θύμα χάκερ έπεσε η Ελένη Τσολάκη, με αποτέλεσμα να ενημερώσει από τον αέρα της εκπομπής της τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της την  προσπάθειά της για να ανακτήσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ ανέφερε στον αέρα του Open Weekend πως άγνωστοι χάκαραν το προφίλ της στα social media, με την ίδια να απευθύνεται στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. «Επειδή πολλοί μου στέλνουν μηνύματα, φίλοι μου και διάφοροι, και μου λένε: τι έπαθες; Δεν έχω μια βδομάδα Instagram, γιατί μου το έχουν χακάρει από τη Δευτέρα και έχω ζήσει τη συνθήκη όπως παλιά, πριν υπάρξει το Instagram στη ζωή μας» αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη. «Μίλησα απευθείας με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χάκαραν το Instagram της Ελένης Τσολάκη

«Μου έλεγαν οι άνθρωποι της Δίωξης: ηρέμησε, ηρέμησε, όλα θα πάνε καλά» Θύμα χάκερ έπεσε η Ελένη Τσολάκη, με αποτέλεσμα να ενημερώσει από τον αέρα της εκπομπής της τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της την προσπάθειά της για να ανακτήσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ ανέφερε στον αέρα του Open […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο