Χριστίνα Λαμπίρη: «Δεν είμαι περήφανη που έκρινα ανθρώπους μέσα από την εκπομπή μου»

14:20 - 04/02/2023

Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή “Γειά σου” και μίλησε στην Μαρία Μπακοδήμου για To άρθρο Χριστίνα Λαμπίρη: «Δεν είμαι περήφανη που έκρινα ανθρώπους μέσα από την εκπομπή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Λαμπίρη: «Δεν είμαι περήφανη που έκρινα ανθρώπους μέσα από την εκπομπή μου»

«Το έκανα γιατί ήταν η δουλειά μου» εξήγησε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

«Το έκανα γιατί ήταν η δουλειά μου» εξήγησε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε στην Μαρία Μπακοδήμου για την καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γειά σου» και μίλησε στην Μαρία Μπακοδήμου για την καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης και την αποχή της από αυτή. Μέσα σε όλα όμως, η Χριστίνα Λαμπίρη αναφέρθηκε και στις life style εκπομπές που παρουσίαζε λέγοντας πως δεν αισθάνεται περήφανη που χρειαζόταν να μπαίνει στη διαδικασία να […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή “Γειά σου” και μίλησε στην Μαρία Μπακοδήμου για την καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης και την αποχή της από το μέσο αυτό τα τελευταία χρόνια.Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή “Γειά σου” και μίλησε στην Μαρία Μπακοδήμου για την καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης και την αποχή της από το μέσο αυτό τα τελευταία χρόνια.Μέσα σε όλα όμως, η Χριστίνα Λαμπίρη αναφέρθηκε και στης life style εκπομπές που παρουσίαζε λέγοντας πως δεν αισθάνεται περήφανη που χρειαζόταν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χριστίνα Λαμπίρη: «Το έκανα και δεν είμαι περήφανη για αυτό»

Η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν καλεσμένη στο «Γειά σου» με την Μαρία Μπακοδήμου κι αναφέρθηκε στη σκληρότητα της τηλεόρασης παλιότερα και […] The post Χριστίνα Λαμπίρη: «Το έκανα και δεν είμαι περήφανη για αυτό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της