Φωτεινή Αθερίδου για τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα: «Τον είχα ερωτευτεί και ήμουν στα πατώματα, εκείνος δεν ήθελε και πολύ τις σχέσεις»
18:04 - 04/02/2023
Η Φωτεινή Αθερίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία είναι
To άρθρο Φωτεινή Αθερίδου για τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα: «Τον είχα ερωτευτεί και ήμουν στα πατώματα, εκείνος δεν ήθελε και πολύ τις σχέσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φωτεινή Αθερίδου: Ήμουν στα πατώματα για τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, εκείνος δεν ήθελε και πολύ τις σχέσεις
Για τον γιο της αλλά και τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, μίλησε η Φωτεινή Αθερίδου που σήμερα (04.02.2023) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ. Καθώς περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, η Φωτεινή Αθερίδου μίλησε στη Τζένη Θεωνά για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και πως από μια σχέση ρευστή έφτασαν στο γάμο ... Περισσότερα
To άρθρο Φωτεινή Αθερίδου: Ήμουν στα πατώματα για τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, εκείνος δεν ήθελε και πολύ τις σχέσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Η Φωτεινή Αθερίδου για τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα: «Τον είχα ερωτευτεί και έκοβα τις φλέβες μου από έρωτα»
Η Φωτεινή Αθερίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ κι έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός, η οποία διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, αναφέρθηκε στη γνωριμία με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. «Πριν το παιδί είχαμε μια σχέση με τον Κωνσταντίνο πάρα πολύ ρευστή. Τον είχα ερωτευτεί στη […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr