Μαρία Σολωμού: «Δεν έχουν θέματα να γεμίσουν τον τηλεοπτικό χρόνο και βρίσκουν εμένα»

12:30 - 05/02/2023

Τη Μαρία Σολωμού συνάντησε σε βραδινή της έξοδο η κάμερα της εκπομπής “Xαμογέλα και πάλι”. Η To άρθρο Μαρία Σολωμού: «Δεν έχουν θέματα να γεμίσουν τον τηλεοπτικό χρόνο και βρίσκουν εμένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Σολωμού: «Δεν έχουν θέματα να γεμίσουν τον τηλεοπτικό χρόνο και βρίσκουν εμένα»

Η Μαρία Σολωμού έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής«Xαμογέλα και πάλι»...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Μαρία Σολωμού έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής«Xαμογέλα και πάλι» που τη συνάντησε σε βραδινή της έξοδο. Η ηθοποιός μίλησε για τις ατάκες από τα Podcast της που γίνονται viral κάθε εβδομάδα, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως είναι κάτι που την ενοχλεί ενώ αναφέρθηκε και στον Mente Fuerte και το ενδεχόμενο συγκατοίκησής τους. Επίσης, η Μαρία […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της