Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το μωρό της

16:34 - 06/02/2023

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Τζούλια Αλεξανδράτου, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της στα To άρθρο Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το μωρό της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου - Oι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου...

Διαβάστε το στο Zougla

Τζούλια Αλεξανδράτου: Γέννησε το μοντέλο – Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο

Δείτε την ανάρτησή της

Διαβάστε το στο in.gr

Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου: Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό

Ευτυχισμένη μητέρα η Τζούλια Αλεξανδράτου - Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκιΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου: Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό – «Η ζωή μου τώρα αρχίζει»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το γνωστό μοντέλο κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της και, όπως λέει σε ανάρτησή της στο Instagram «η ζωή μου τώρα αρχίζει». Η κόρη της θα πάρει το όνομα Πάρις. Δείτε την ανάρτηση της Τζούλιας Αλεξανδράτου: «Γεννήθηκε το μωρό μου Πάρις! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια. Καλωσόρισες ( 9 μηνες Πεθαν@ ) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει το ταξίδι της ζωής. Η ζωή σου είναι δική σου. Θα είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι Θέλω. ΟΛΑ ΜΟΥ». Σε story της στο Instagram η Τζούλια Αλεξανδράτου έγραψε: «χιονισμένες γέννες είχαμε»!

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου -Oι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς πριν από λίγες ώρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια αναρτώντας μια φωτογραφία στο Instagram αγκαλιά με την κόρη της που θα πάρει το όνομα Paris. «Γεννήθηκε το μωρό μου Paris! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια. Καλωσόρισες ( 9 […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου - Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ανέβασε βίντεο με τον σύντροφό της

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Τζούλια Αλεξανδράτου, όπως η ίδια αποκάλυψε πριν από λίγες ώρες με φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τζούλια Αλεξανδράτου: Γέννησε και ανέβασε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με το μωρό

Μητέρα έγινε για πρώτη φορά η Τζούλια Αλεξανδράτου καθώς όπως έκανε γνωστό με ανάρτηση της στο Instagram έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφία αλλά και story στο Instagram με το νεογέννητο κοριτσάκι και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. «Γεννήθηκε το μωρό μου Πάρις! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια Καλωσόρισες […] Το άρθρο Τζούλια Αλεξανδράτου: Γέννησε και ανέβασε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με το μωρό εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το μωρό της

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Τζούλια Αλεξανδράτου, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της στα social media.Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Τζούλια Αλεξανδράτου, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της στα social media.Το γνωστό μοντέλο κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της και όπως λέει σε ανάρτησή της στο Instagram «η ζωή μου τώρα αρχίζει». Η κόρη της θα πάρει το όνομα Πάρις. Δείτε την ανάρτηση της Τζούλιας Αλεξανδράτου: «Γεννήθηκε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το μωρό της

Tο πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Τζούλια Αλεξανδράτου, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της στα social media. Δημοσιεύοντας φωτογραφία από το μαιευτήριο αγκαλιά με το μωρό της, η Τζούλια Αλεξανδράτου συνόδευσε την ανάρτηση με τα πρώτα λόγια μετά τη γέννα. «Γεννήθηκε το μωρό μου Πάρις! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια Καλωσόρισες ( 9 […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου – Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό της

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου καθώς όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Το μοντέλο δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία από το μαιευτήριο όπου τη βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο κοριτσάκι της. «Γεννήθηκε το μωρό μου Πάρις! […] The post Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου – Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό της appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου: Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Τζούλια Αλεξανδράτου, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της στα social media. Δημοσιεύοντας φωτογραφία από το μαιευτήριο αγκαλιά με το μωρό της, η Τζούλια Αλεξανδράτου συνόδευσε την ανάρτηση με τα πρώτα λόγια μετά τη γέννα. «Γεννήθηκε το μωρό μου Πάρις! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια Καλωσόρισες ( 9 […] Το άρθρο Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου: Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»