#Τζούλια Αλεξανδράτου

Τζούλια Αλεξανδράτου: Οργή στο Διαδίκτυο που αποκάλεσε τους Έλληνες ηλίθιους – «Μίλησε ο Αϊνστάιν, ντροπή σου»

lamianow.gr
Η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο χαρακτηρισμός «ηλίθιοι» που απέδωσε στους Έλληνες, έφερε «βροχή» σχολίων οργής στα social media. Το μοντέλο του OnlyFans, ρωτήθηκε στο Instagram, αν έρχεται στην Ελλάδα. Η απάντησή της ήταν: «Δεν έχω καμία σχέση με όλους αυτούς τους ηλίθιους στην Ελλάδα» και πρόσθεσε στο story της, ένα emoji περιττώματος. Η ατάκα της αναπαρήχθη σε μεγάλο βαθμό μέσα από τα social media, με το Twitter και το Facebook, να έχουν γεμίσει από οργισμένα σχόλια εναντίον της.  «Ντροπή σου», «Ηλίθια είσαι και φαίνεσαι», ««Μίλησε ο Αϊνστάιν» γράφουν για την Τζούλια Αλεξανδράτου, ενώ δεν είναι και λίγα τα σχόλια που τη βρίζουν χυδαία. Δείτε περισσότερα
16:37 31/01/2024

Τζούλια Αλεξανδράτου: Επιτέλους απάντησε τι περιέχει το Onlyfans της

koolnews.gr
Διάθεση για να απαντήσει στις ερωτήσεις των ακόλουθων στα social media είχε χθες η Τζούλια Αλεξανδράτου και το έκανε μέσω από το instagram παίζοντας το γνωστό παιχνίδι q&a! Αφού δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τους έλληνες, ότι αγαπάει την Κύπρο και ότι μεγαλώνει ένα παιδί στην καθημερινότητά της, δήλωσε εισοδηματίας και όχι τραγουδίστρια […] The post Τζούλια Αλεξανδράτου: Επιτέλους απάντησε τι περιέχει το Onlyfans της appeared first on Koolnews.gr.
11:58 31/01/2024

Τζούλια Αλεξανδράτου για Ελλάδα: Δεν έχω καμία σχέση με όλους αυτούς τους ηλίθιους

NewsBomb
Η Τζούλια Αλεξανδράτου μίλησε για τους Έλληνες σε μια ερώτηση που της έκανες ακόλουθος της στο InstagramΠερισσότερα...
18:00 30/01/2024

Τζούλια Αλεξανδράτου: Φωτογραφίες από το πρώτο της εξώφυλλο σε ηλικία 12 ετών

koolnews.gr
Πρόσφατα, το koolnews φέρνει στη δημοσιότητα εικόνες από τα πρώτα βήματα της Τζούλιας Αλεξανδράτου στον κόσμο της μόδας. Σε ηλικία μόλις 12 ετών, η Τζούλια ποζάρει με αυτοπεποίθηση στο εξώφυλλο ενός περιοδικού το 1997, δείχνοντας ότι ήταν γεννημένη για τη λάμψη της δημοσιότητας και του modeling. Με την παρότρυνση της Αγγλίδας μητέρας της, η Τζούλια […] The post Τζούλια Αλεξανδράτου: Φωτογραφίες από το πρώτο της εξώφυλλο σε ηλικία 12 ετών appeared first on Koolnews.gr.
15:58 16/12/2023

Τζούλια Αλεξανδράτου: Θα έκανα παιδί με gay, εξάλλου δεν ξέρεις ο άλλος πόσο στρέιτ θα σου βγει

thecaller.gr
Σε ερωτήσεις των ακολούθων της στο Instagram απάντησε η Τζούλια Αλεξανδράτου.Σε ερωτήσεις των ακολούθων της στο Instagram απάντησε η Τζούλια Αλεξανδράτου.Το μοντέλο που έχει ήδη μια κόρη, την Πάρις, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, αν θα έκανε δεύτερο παιδί ή αν θα αποκτούσε παιδί με gay και απάντησε με ένα μακροσκελές σε Instagram story γράφοντας: «Θα έκανα παιδί και με γκέι. Έχω πολλούς φίλους γκέι που λατρεύω […]
14:00 04/12/2023

Τζούλια Αλεξανδράτου: Τι όνειρα έχει για την κόρη της; Τι θέλει να γίνει

koolnews.gr
Στο παιχνίδι των ερωτήσεων που έπαιξε λίγο νωρίτερα η Τζούλια Αλεξανδράτου με τους followers στο instagram οι απαντήσεις της ήταν αληθινές και σε κάποιες στιγμές με δόσεις αυτοκριτικής. Αφού ομολόγησε ότι έχει πουλήσει την ψυχή της στη συνέχεια απάντησε για το αν ουσιαστικά θα ήθελε να δει την κόρη της μοντέλο! Η Τζούλια Αλεξανδράτου θα […] The post Τζούλια Αλεξανδράτου: Τι όνειρα έχει για την κόρη της; Τι θέλει να γίνει appeared first on Koolnews.gr.
20:58 13/09/2023

Τζούλια Αλεξανδράτου: Έδειξε το πρόσωπο πατέρα του παιδιού της. Πόσο ψηλή θα γίνει η Πάρις;

koolnews.gr
Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει γίνει μητέρα και έχει αποκτήσει το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι εδώ και κάποιους μήνες. Η ίδια έχει ύψους 1,78μέτρα ενώ ο πατέρας του μωρού όπως ανέφερε σε δημοσίευση στο instagram έχει ύψος 1,90m, οπότε σύμφωνα με τη δική της εκτίμηση η Paris θα γίνει αρκετά ψηλή. Φυσικά η Τζούλια Αλεξανδράτου […] The post Τζούλια Αλεξανδράτου: Έδειξε το πρόσωπο πατέρα του παιδιού της. Πόσο ψηλή θα γίνει η Πάρις; appeared first on Koolnews.gr.
11:58 25/08/2023

Άρτεμις Αλεξανδράτου: Η τραγουδίστρια που ξεχωρίζει στα Social Media και μας έκανε να ξεχάσουμε τη Τζούλια Αλεξανδράτου

koolnews.gr
Η τραγουδίστρια Άρτεμις Αλεξανδράτου καταφέρνει να ξεχωρίσει και πάλι, αυτή τη φορά με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media. Η Άρτεμις, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας, απολαμβάνει τις διακοπές της στην όμορφη Ίο και δεν παραλείπει να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους θαυμαστές της. Ανάμεσα στις εικόνες που κυριαρχούν στο […] The post Άρτεμις Αλεξανδράτου: Η τραγουδίστρια που ξεχωρίζει στα Social Media και μας έκανε να ξεχάσουμε τη Τζούλια Αλεξανδράτου appeared first on Koolnews.gr.
09:58 03/08/2023

Τζούλια Αλεξανδράτου: Καμαρώνει για το onlyfans, τα δείχνει και νιώθει ευλογημένη

koolnews.gr
Η Τζούλια Αλεξανδράτου μοντέλο, ποpvοστάρ και show woman στο onlyfans νιώθει ευλογημένη για όλα αυτά που της έχουν δοθεί. Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποτελεί ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Ο χαρακτήρας της και οι επιλογές της την έκαναν να ξεχωρίσει, ενώ παράλληλα προκάλεσε πολλές φορές την κοινή γνώμη. Γεννημένη το 1985, η […] The post Τζούλια Αλεξανδράτου: Καμαρώνει για το onlyfans, τα δείχνει και νιώθει ευλογημένη appeared first on Koolnews.gr.
18:58 29/07/2023

Τζούλια Αλεξανδράτου: Κάνει εκπτώσεις και ζητάει κοπέλες για… Κ@λ@μπαρο

koolnews.gr
Δύο ανακοινώσεις είχε η Τζούλια Αλεξανδράτου μέσω Instagram προς τους followers της στα social media! Με την πρώτη ανακοίνωσε ότι αυτόν το μήνα θα υπάρχει έκπτωση στο only fans αφού φαίνεται ότι οι δουλειές δεν πάνε καλά, υπάρχει πτώση στα έσοδα ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν οι ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν! Παράλληλα με την δεύτερη ανακοίνωση […] The post Τζούλια Αλεξανδράτου: Κάνει εκπτώσεις και ζητάει κοπέλες για… Κ@λ@μπαρο appeared first on Koolnews.gr.
09:58 06/07/2023

Άρτεμις Αλεξανδράτου: ποζάρει με μαγιό και κάνει την Τζούλια Αλεξανδράτου παρελθόν

koolnews.gr
Τα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται να έχουν στραφεί πλέον στην Άρτεμις Αλεξανδράτου, η οποία έχει καταφέρει να κερδίσει την αναγνωρισιμότητα που ποτέ δεν είχε η αδερφή της, Τζούλια Αλεξανδράτου. Με την Τζούλια να την έχει ουσιαστικά ξεράσει ή σόουμπιζ και να αφιερώνει τον εαυτό της στην ανατροφή της κόρης της, η Άρτεμις λάμπει και ξεχωρίζει, […] The post Άρτεμις Αλεξανδράτου: ποζάρει με μαγιό και κάνει την Τζούλια Αλεξανδράτου παρελθόν appeared first on Koolnews.gr.
15:58 24/06/2023

Τζούλια Αλεξανδράτου: Δείχνει στην τεσσάρων μηνών κόρη της χρήματα – «Στόχος είναι τα λεφτά»

tlife.gr
Η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν τέσσερις μήνες περίπου έγινε για πρώτη φορά μητέρα και είδε τη ζωή To άρθρο Τζούλια Αλεξανδράτου: Δείχνει στην τεσσάρων μηνών κόρη της χρήματα – «Στόχος είναι τα λεφτά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 23/06/2023

Θα ξεπεράσει και την Τζούλια Αλεξανδράτου η Άρτεμις Αλεξανδράτου – Στην πίστα με ανύπαρκτο φόρεμα μοίρασε υπογλώσσια

koolnews.gr
Η Άρτεμις Αλεξανδράτου “ανάβει φωτιές” στη Γλυφάδα: Εντυπωσιακές εμφανίσεις που κλέβουν την παράσταση. Στη σκιά της περίφημης αδερφής της, Τζούλιας Αλεξανδράτου, φαίνεται ότι η Άρτεμις Αλεξανδράτου βρήκε τον δρόμο της στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης και αναδεικνύεται με συνέπεια και ταλέντο στο τραγούδι. Από το γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Γλυφάδα, όπου εμφανίζεται τελευταία, η […] The post Θα ξεπεράσει και την Τζούλια Αλεξανδράτου η Άρτεμις Αλεξανδράτου – Στην πίστα με ανύπαρκτο φόρεμα μοίρασε υπογλώσσια appeared first on Koolnews.gr.
17:58 13/06/2023

Viral βίντεο: Ποια Τζούλια Αλεξανδράτου; Η Madonna κάνει στοματικό σε μπουκάλι και διδάσκει

koolnews.gr
Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της Τζούλιας Αλεξανδράτου που έχει περάσει πλέον στη συνείδηση του κόσμου και το έχει χρησιμοποιήσει σε όλες τις ταινίες της είναι η χρήση ενός μοναδικού αξεσουάρ. Ενός μπουκαλιού σαμπάνιας Η Τζούλια έχει ενσωματώσει το μπουκάλι σαμπάνιας στις σκηνές των ταινιών της με μοναδικό τρόπο, καταφέρνοντας να δημιουργήσει ένα αναγνωρίσιμο σήμα κατατεθέν. Το […] The post Viral βίντεο: Ποια Τζούλια Αλεξανδράτου; Η Madonna κάνει στοματικό σε μπουκάλι και διδάσκει appeared first on Koolnews.gr.
11:58 11/06/2023

Ποια Τζούλια Αλεξανδράτου; Δες την αδερφή της Άρτεμις Αλεξανδράτου με ανύπαρκτο μαγιό και να βάζει φωτιά στην πίστα

koolnews.gr
Την ώρα που η Τζούλια Αλεξανδράτου με κάθε της ανάρτηση γίνεται viral και κάνει καριέρα στο ονλυφανς, η αδερφή της Άρτεμις Αλεξανδράτου τραγούδαει σε νυχτερινά μαγαζιά και έχει συμπληρώσει περισσότερα από 10 χρόνια καριέρας Η Άρτεμις Αλεξανδράτου, δημοσίευσε πρόσφατα ένα εντυπωσιακό selfie video στο Instagram, φορώντας ένα κομψό μαύρο μαγιό μπικίνι, ανοίγοντας έτσι την αυλαία […] The post Ποια Τζούλια Αλεξανδράτου; Δες την αδερφή της Άρτεμις Αλεξανδράτου με ανύπαρκτο μαγιό και να βάζει φωτιά στην πίστα appeared first on Koolnews.gr.
08:58 07/06/2023

Ποια Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Ποια 25.000; Η Τζούλια Αλεξανδράτου “μάσησε” 30.000 από πασίγνωστο Πολιτικό

koolnews.gr
Λίγο μετά την αποκάλυψη που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ότι πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής της προσέφερε 25.000 ευρώ για να περάσουν ένα βράδυ μαζί και αυτή αρνήθηκε, σειρά για αποκαλύψεις έχει η Τζούλια Αλεξανδράτου με τη διαφορά ότι αυτή πήρε 30.000 ευρώ! Σε λίγο παλαιότερη συνομιλία που είχε μέσω της λειτουργίας Q&A του Instagram, η Τζούλια […] The post Ποια Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Ποια 25.000; Η Τζούλια Αλεξανδράτου “μάσησε” 30.000 από πασίγνωστο Πολιτικό appeared first on Koolnews.gr.
00:58 31/05/2023

Τζούλια Αλεξανδράτου: Πόσταρε το τηλέφωνό της και σε περιμένει… Ξανά χάος στα social media

koolnews.gr
Η Τζούλια Αλεξανδράτου, πρώην μοντέλο και πορνοστάρ, έχει προκαλέσει αίσθηση στο Instagram τις τελευταίες εβδομάδες. Πρόσφατα, η Αλεξανδράτου έγινε μητέρα και φαίνεται πως η νέα ζωή δεν την έχει απομακρύνει από τις εντυπώσεις και το χάος που δημιουργεί στα social media. Η 38χρονη καλλονή, γνωστή για τις εκκεντρικές και αποκαλυπτικές της εμφανίσεις, έχει δημοσιεύσει στο […] The post Τζούλια Αλεξανδράτου: Πόσταρε το τηλέφωνό της και σε περιμένει… Ξανά χάος στα social media appeared first on Koolnews.gr.
12:58 29/05/2023

4 + 1 μυστικά που οφείλεις να γνωρίζεις πριν δεις μαζί της Τζούλια Αλεξανδράτου με τους 3 μαυpους

koolnews.gr
Πρώτα απ’ όλα αν έχεις ξεκινήσει να διαβάζεις το άρθρο, σημαίνει πως ανήκεις στους τυχερούς που η σύντροφος του δέχεται να δει ταινία ερωτικού περιεχομένου μαζί τους. Έχεις κάνει το πρώτο και βασικότερο βήμα. Αυτό που δεν γνωρίζεις όμως είναι πως η συγκεκριμένη διαδικασία είναι ένα ύπουλο τεστ το οποίο οφείλεις να περάσεις. Δεν δέχτηκε […]
15:08 05/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load