Ελένη Φουρέιρα: «Κρατάω ζεστή τη φουσκωμένη μου κοιλιά από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα»

19:00 - 06/02/2023

Η Ελένη Φουρέιρα έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα, καθώς, από μέρα σε μέρα θα φέρει στον To άρθρο Ελένη Φουρέιρα: «Κρατάω ζεστή τη φουσκωμένη μου κοιλιά από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Φουρέιρα: «Κρατάω ζεστή τη φουσκωμένη μου κοιλιά από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα»

Η τραγουδίστρια ανυπομονεί να γίνει μανούλα

Διαβάστε το στο

Ελένη Φουρέιρα: «Κρατάω ζεστή τη φουσκωμένη μου κοιλιά από την Μπάρμπαρα»

Στο... κλίμα των ημερών η έγκυος Ελένη Φουρέιρα - Η ανάρτηση εν μέσω της κακοκαιρίας ΜπάρμπαραΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πάγωσε η πισίνα του Κώστα Μαρτάκη από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα

Το σπίτι του στον Διόνυσο και την πισίνα του που πάγωσε, εξαιτίας της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα έδειξε ο Κώστας Μαρτάκης στην εκπομπή «Happy Day». «Κάθε χρόνο παγώνει η πισίνα. Περιμένω τον Φραγκολιά να έρθει να κάνει πατινάζ» είπε γελώντας ο τραγουδιστής, δείχνοντας την παγωμένη πισίνα. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κακοκαιρία, τονίζοντας πως ευτυχώς φέτος δεν αντιμετώπισε προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, όπως την περσινή χρονιά. «Έρχεται και φεύγει το χιόνι. Φέτος δεν είχαμε πρόβλημα με το ρεύμα, έπεσε μόνο ένα 20λεπτο, οπότε εντάξει. Αυτό μπορεί να συμβεί και στην καθημερινότητα. Το νερό εδώ λειτουργεί με αντλία, αν δεν έχεις ρεύμα, σταματάει» εξήγησε ο Κώστας Μαρτάκης.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελένη Φουρέιρα: «Κρατάω ζεστή τη φουσκωμένη μου κοιλιά από την κακοκαιρία ”Μπάρμπαρα”»

Μερικές νέες φωτογραφίες της πόσταρε η Ελένη Φουρέιρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Η τραγουδίστρια που αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία, φωτογραφήθηκε με ένα κοντό μπλουζάκι, δείχνοντας την φουσκωμένη κοιλιά της. Η Ελένη Φουρέιρα έχει επιλέξει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μοιράζεται κάποια […] The post Ελένη Φουρέιρα: «Κρατάω ζεστή τη φουσκωμένη μου κοιλιά από την κακοκαιρία ”Μπάρμπαρα”» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της