Πασχάλης Τσαρούχας: Με ρόλο-έκπληξη στη σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος»

12:27 - 27/01/2020

Με ρόλο-έκπληξη στη σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος» ο Πασχάλης Τσαρούχας. The post Πασχάλης Τσαρούχας: Με ρόλο-έκπληξη στη σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πασχάλης Τσαρούχας κάνει μυστηριώδη είσοδο στο “Αν ήμουν πλούσιος”

Μια νέα είσοδο θα έχουμε πολύ σύντομα στην καθημερινή κωμική σειρά του ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον Πασχάλη Τσαρούχα, ο […] The post Ο Πασχάλης Τσαρούχας κάνει μυστηριώδη είσοδο στο “Αν ήμουν πλούσιος” appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μπαίνει στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» - Ποιος ο ρόλος του

ΕΛΛAΔΑ  Ο Πασχάλης Τσαρούχας μπαίνει στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» του ΑΝΤ1 και θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Μπάμπη Μουρούνα. Ποιος είναι ο Μπάμπης Μουρούνας Πατέρας της Πέγκυς Μουρούνα. Μεγαλοεργολάβος και αρχιμαφιόζος, λαμόγιο και αδίστακτος, φαλλοκράτης και χοντροκομμένος, θερμοκέφαλος και γι’ αυτό απρόβλεπτος! Μοναδικό, ίσως, ευαίσθητο σημείο του είναι η μεγάλη αδυναμία που έχει στην κόρη του, την οποία έχει μεγαλώσει ως άντρα και της έχει εμφυσήσει την αγάπη για την... κρεατοφαγία! Δεν ξέρει τι θα πει συμβιβασμός και έχει μάθει να παίρνει αυτό που θέλει, χρησιμοποιώντας συχνά ανορθόδοξες μεθόδους! Θα διεκδικήσει με μανία να πάρει πίσω τα χρήματά του, παγιδεύοντας όλους τους ήρωές μας στις μηχ

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της