Mπουράκ Χακί: Συγκλονίζει ο διάσημος ηθοποιός για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία – “Τα ξαδέρφια της συντρόφου μου είναι νεκρά”

17:14 - 07/02/2023

Ώρες αγωνίας περνά η Τουρκία, η οποία μετράει τεράστιες απώλειες μετά τον φονικό σεισμό που «χτύπησε» τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο Μπουράκ Χακί έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση στο «Πάμε Δανάη!», καθώς ανάμεσα στα θύματα του σεισμού ήταν και τα ξαδέρφια της συντρόφου του… Ο Τούρκος ηθοποιός είναι συγκλονισμένος με όσα διαδραματίζονται στην πατρίδα του. Όπως […] The post Mπουράκ Χακί: Συγκλονίζει ο διάσημος ηθοποιός για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία – “Τα ξαδέρφια της συντρόφου μου είναι νεκρά” appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπουράκ Χακί για σεισμό στην Τουρκία: Σκοτώθηκαν ξαδέρφια της συντρόφου μου – Ευχαριστούμε την Ελλάδα

Για τις δύσκολες ώρες που περνά μαζί με τη σύντροφό του, μετά τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία, που άφησαν πίσω τους πολλούς νεκρούς, μίλησε ο Μπουράκ Χακί. Ο ηθοποιός αποκάλυψε στο «Πρωινό» ότι σκοτώθηκαν συγγενείς της συντρόφου του ενώ ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για τη βοήθεια που απέστειλε. «Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση, είναι ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει γίνει τα τελευταία 100 χρόνια και έγιναν δύο στη σειρά διαφορετικοί την ίδια μέρα. Περίπου 6.000 κτίρια κατέρρευσαν ολοσχερώς. Είναι μία καταστροφή και όπως ξέρετε έχει πολύ κρύο, με μείον βαθμούς Κελσίου, έτσι χρειαζόμαστε πολλή βοήθεια για να τους σώσουμε. Τα ξαδέρφια της συντρόφου μου, έξι άτομα μάθαμε από τις ειδή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει ο Μπουράκ Χακί για τον σεισμό στην Τουρκία: «Σκοτώθηκαν τα ξαδέλφια της συντρόφου μου»

Συγκλονίζουν οι περιγραφές του Μπουράκ Χακί στο «Πρωινό» του ANT1 για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία. To άρθρο Συγκλονίζει ο Μπουράκ Χακί για τον σεισμό στην Τουρκία: «Σκοτώθηκαν τα ξαδέλφια της συντρόφου μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Η Χιονάτη δεν έχει φύγει από τα πάρκα της Disney παρά τις φήμες

Μαρία Σολωμού: Λέω στον γιο μου να σέβεται τις γυναίκες – Βλέπουμε τι συμβαίνει στον κόσμο

Έκκληση από το Μουσείο Τζέιν Όστεν προς το κοινό – Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Σοφία Αρβανίτη: «Δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε ζευγάρι με τον Μιχάλη Ρακιντζή»

Bella Hadid: Οι γλυκές ευχές στην Gigi για τα γενέθλιά της

Τόλης Βοσκόπουλος: Όταν μοιράστηκε τη θεατρική σκηνή με τη Γεωργία Βασιλειάδου – Σπάνια φωτογραφία