Γρηγόρης Μπάκας: «Ένιωσα άσχημα με τον Βασίλη Μπισμπίκη γιατί είχα και το παιδί μου εκεί»
01:50 - 08/02/2023
Ο Γρηγόρης Μπάκας φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα ρεπορτάζ που έχει κάνει […]
The post Γρηγόρης Μπάκας: «Ένιωσα άσχημα με τον Βασίλη Μπισμπίκη γιατί είχα και το παιδί μου εκεί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Μπάκας: «Ένιωσα πολύ άσχημα με το περιστατικό που έγινε με τον Βασίλη Μπισμπίκη»
Ο «δαιμόνιος» ρεπόρτερ της showbiz, Γρηγόρης Μπάκας ήταν καλεσμένος...
Διαβάστε το στο ZouglaΓρηγόρης Μπάκας: «Ένιωσα άσχημα με τον Βασίλη Μπισμπίκη, είχα και το παιδί μαζί»
«Το λήξαμε εκεί κι έχουμε μια πολύ τίμια τηλεοπτική σχέση» ανέφερε ο Γρηγόρης Μπάκας για το συμβάν με τον Βασίλη Μπισμπίκη.
Διαβάστε το στο Γρηγόρης Μπάκας: «Ένιωσα πολύ άσχημα με το περιστατικό που έγινε με τον Βασίλη Μπισμπίκη»
Ο «δαιμόνιος» ρεπόρτερ της showbiz, Γρηγόρης Μπάκας ήταν καλεσμένος, το βράδυ της Τρίτης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ποια είναι η σχέση του σήμερα με τον Βασίλη Μπισμπίκη, μετά το περιστατικό στο αεροδρόμιο και το «να εξαφανιστείς Γρηγόρη». «Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου και με σεβασμό… Θέλεις να μου μιλήσεις; Θα μου […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΓρηγόρης Μπάκας: «Ένιωσα άσχημα με τον Βασίλη Μπισμπίκη γιατί είχα και το παιδί μου εκεί»
Στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλο, βρέθηκε καλεσμένος ο Γρηγόρηε Μπάκας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για το περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο, που τον ενόχλησε.Στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλο, βρέθηκε καλεσμένος ο Γρηγόρηε Μπάκας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για το περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο, που τον ενόχλησε.«Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου και με σεβασμό… Χωρίς να περιαυτολογώ. Θέλεις να μου μιλήσεις; Θα μου μιλήσεις. Δεν θέλεις; Θα ζητήσω από τον […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓρηγόρης Μπάκας για Βασίλη Μπισμπίκη: «Ένιωσα άσχημα, γιατί είχα και το παιδί μου εκεί»
Ο Γρηγόρης Μπάκας φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
To άρθρο Γρηγόρης Μπάκας για Βασίλη Μπισμπίκη: «Ένιωσα άσχημα, γιατί είχα και το παιδί μου εκεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓρηγόρης Μπάκας: "Ένιωσα άσχημα με τον Βασίλη Μπισμπίκη γιατί είχα και το παιδί μου εκεί"
"Το λήξαμε εκεί κι έχουμε μια πολύ τίμια τηλεοπτική σχέση"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr