Παρθένα Χοροζίδου: Δάκρυσε στον αέρα με την εξομολόγηση του Αντώνη Λουδάρου

17:40 - 08/02/2023

Η Παρθένα Χοροζίδου και ο Αντώνης Λουδάρος ήταν οι καλεσμένοι της εκπομπής Studio 4 το απόγευμα της Τετάρτης. Οι γνωστοί […] The post Παρθένα Χοροζίδου: Δάκρυσε στον αέρα με την εξομολόγηση του Αντώνη Λουδάρου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παρθένα Χοροζίδου: Η συγκίνησή της με όσα εξομολογήθηκε ο Αντώνης Λουδάρος

Η Παρθένα Χοροζίδου κι ο Αντώνης Λουδάρος πέρασαν το κατώφλι του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Οι γνωστοί ηθοποιοί, που φέτος συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» στο Θέατρο Βέμπο, μίλησαν στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Σε ένα σημείο της κοινής τους συνέντευξης, ο Αντώνης Λουδάρος ... Περισσότερα To άρθρο Παρθένα Χοροζίδου: Η συγκίνησή της με όσα εξομολογήθηκε ο Αντώνης Λουδάρος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Παρθένα Χοροζίδου: Η συγκίνησή της με όσα εξομολογήθηκε ο Αντώνης Λουδάρος

Η Παρθένα Χοροζίδου κι ο Αντώνης Λουδάρος πέρασαν το κατώφλι της εκπομπής της ΕΡΤ Στούντιο 4.Η Παρθένα Χοροζίδου κι ο Αντώνης Λουδάρος πέρασαν το κατώφλι της εκπομπής της ΕΡΤ Στούντιο 4.Οι γνωστοί ηθοποιοί, που φέτος συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» στο Θέατρο Βέμπο, μίλησαν στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Σε ένα σημείο της κοινής τους συνέντευξης, ο Αντώνης Λουδάρος πήρε το λόγο για να αναφερθεί […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παρθένα Χοροζίδου: Ξέσπασε σε κλάματα on air με την εξομολόγηση του Αντώνη Λουδάρου

H Παρθένα Χοροζίδου μαζί με τον Αντώνη Λουδάρο βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4». Οι δυο τους συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» και η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους ξέσπασε σε κλάματα. Ο Αντώνης Λουδάρος ανέφερε τι σημαίνει για εκείνον: «Ξέρεις τι αίσθηση έχω για εσένα; Θυμάσαι όταν ήμασταν πιτσιρίκια που υπήρχε κάτι που […] The post Παρθένα Χοροζίδου: Ξέσπασε σε κλάματα on air με την εξομολόγηση του Αντώνη Λουδάρου appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»