#Αντώνης Λουδάρος

Αντώνης Λουδάρος: «Οι εραστές στο θέατρο και στην τηλεόραση είναι λίγο χαλβάδες, τους βαριέμαι»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τη δημοσιογράφο Μαριλού Πανταζή έδωσε ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός ανοίγει την καρδιά του […] The post Αντώνης Λουδάρος: «Οι εραστές στο θέατρο και στην τηλεόραση είναι λίγο χαλβάδες, τους βαριέμαι» appeared first on Zappit.
23:00 16/04/2024

Αντώνης Λουδάρος: «H απώλεια ποτέ δεν φεύγει από το μυαλό σου, μαθαίνεις να ζεις με αυτήν»

zappit.gr
Ο Αντώνης Λουδάρος έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου αυτή την εβδομάδα. […] The post Αντώνης Λουδάρος: «H απώλεια ποτέ δεν φεύγει από το μυαλό σου, μαθαίνεις να ζεις με αυτήν» appeared first on Zappit.
00:00 04/04/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Ο Αντώνης Λουδάρος είναι ο αντικαταστάτης του στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι»

tlife.gr
Εκτός της θεατρικής παράστασης «Μπαμπάδες με ρούμι» όπου πρωταγωνιστούσε, θα παραμείνει τελικά μέχρι και το τέλος To άρθρο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Ο Αντώνης Λουδάρος είναι ο αντικαταστάτης του στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 02/04/2024

Αντώνης Λουδάρος: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην αντικατάσταση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη»

thecaller.gr
Ο Αντώνης Λουδάρος ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη».Ο Αντώνης Λουδάρος ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη».Ειδικότερα, ο ηθοποιός, που θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», μίλησε για την στάση ζωής του και την σχέση του με τον περίγυρό του. «Είναι θέμα απόφασης το που βρίσκεις την αισιοδοξία και πώς διαβάζεις την ζωή. Εγώ διάβαζα γκρι προς […]
13:00 02/04/2024

Αντώνης Λουδάρος: Αντικαθιστά τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στο θέατρο, μετά το έμφραγμα που υπέστη

ProtoThema.gr
Είμαστε μια οικογένεια και στηρίζει ο ένας τον άλλο, τόνισε ο Αντώνης Λουδάρος
13:00 02/04/2024

«ΑΛΑΝΤΙΝ THE SHOW» στο Θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» – Σε ρόλο έκπληξη ο Αντώνης Λουδάρος

paraskhnio.gr
«ΑΛΑΝΤΙΝ THE SHOW» ιπτάμενα μαγικά χαλιά, μυστηριώδεις μάγοι, χορευτές, εναέριοι ακροβάτες σε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα. Πετάμε πάνω στο μαγικό χαλί, γινόμαστε φίλοι με το Τζίνι, χορεύουμε και τραγουδάμε για τη χαρά της ζωής. Ένα μαγευτικό show μας ταξιδεύει στην μακρινή Ανατολή, μας μιλάει για τη μαγεία που κρύβουμε μέσα μας και τη δύναμη της φιλίας και Το άρθρο «ΑΛΑΝΤΙΝ THE SHOW» στο Θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» – Σε ρόλο έκπληξη ο Αντώνης Λουδάρος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
16:28 29/03/2024

“Αλαντίν The Show” με τον Αντώνη Λουδάρο στο θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης από 6 Απριλίου

irafina.gr
Κάθε Σάββατο στις 5:00μ.μ. και κάθε Κυριακή στις 11:30π.μ. & στις 3:00μ.μ. Σε ρόλο έκπληξη ο Αντώνης Λουδάρος Το πιο μαγικό παραμύθι, ζωντανεύει σε μια θεαματική θεατρική παράσταση «ΑΛΑΝΤΙΝ THE SHOW» ιπτάμενα μαγικά χαλιά, μυστηριώδεις μάγοι, χορευτές, εναέριοι ακροβάτες σε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα. Πετάμε πάνω στο μαγικό χαλί, γινόμαστε φίλοι με το Τζίνι, χορεύουμε και […]
00:46 09/03/2024

Η θεατρική παράσταση «ΑΛΑΝΤΙΝ THE SHOW» έρχεται στην Κοζάνη – Σε ρόλο έκπληξη ο Αντώνης Λουδάρος

e-ptolemeos.gr
«ΑΛΑΝΤΙΝ THE SHOW» Η ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ   ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στην ΚΟΖΑΝΗ στο ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ το Σάββατο 10/2 στις 5:00μ.μ. Σε ρόλο έκπληξη ο Αντώνης Λουδάρος   Το πιο μαγικό παραμύθι, ζωντανεύει  σε μια θεαματική θεατρική παράσταση   https://www.facebook.com/kolossaionproductions   .«ΑΛΑΝΤΙΝ THE SHOW» ιπτάμενα μαγικά χαλιά, μυστηριώδεις μάγοι, χορευτές, εναέριοι ακροβάτες σε […]
19:53 05/02/2024

Τρύπη, Λουδάρος, Μπεγνής: Αποχαιρετούν το 2023 στο City Link

youfly.com
Η Τάνια Τρύπη, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Μέμος Μπεγνής θα πραγματοποιήσουν τις τελευταίες εορταστικές εμφανίσεις του 2023 στο City Link! The post Τρύπη, Λουδάρος, Μπεγνής: Αποχαιρετούν το 2023 στο City Link appeared first on Youfly.
16:58 28/12/2023

Αντώνης Λουδάρος: «Οι παρουσιαστές δεν είναι και άνθρωποι της NASA, πλασάρουν θεματάκια»

youfly.com
«Ο ηθοποιός έχει ένα επίπεδο σε αντίθεση με αρκετούς δημοσιογράφους - παρουσιαστές» τονίζει ο Αντώνης Λουδάρος! The post Αντώνης Λουδάρος: «Οι παρουσιαστές δεν είναι και άνθρωποι της NASA, πλασάρουν θεματάκια» appeared first on Youfly.
14:58 06/10/2023

Ο Αντώνης Λουδάρος για την προσωπική του ζωή: «Δεν είναι το κρεβάτι μου η δουλειά μου»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» ήταν σήμερα ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα ευτράπελα που έχουν […] The post Ο Αντώνης Λουδάρος για την προσωπική του ζωή: «Δεν είναι το κρεβάτι μου η δουλειά μου» appeared first on Zappit.
14:00 07/08/2023

Ο Αντώνης Λουδάρος ξέσπασε για τη Μύκονο: «Για τον Θεό πια! Τόση επίδειξη; Νισάφι»

govastileto.gr
Ο Αντώνης Λουδάρος με αφορμή την περιοδεία της παράστασης «Άντρες με τα όλα τους» παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Enjoy. Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί για τις κρίσεις που διακρίνουν σήμερα την ελληνική κοινωνία αλλά και το αντίδοτο σε αυτές, ξεσπώντας μάλιστα και για το όνειρο της Μυκόνου. Και παλιά στην Ελλάδα ο κόσμος πεινούσε, […]
14:00 24/07/2023

Ξεσπά ο Αντώνης Λουδάρος: «Συγγνώμη, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτή την συνθήκη»

zappit.gr
Ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε στο ένθετο Enjoy και την Μαρία Ανδρέου με αφορμή την περιοδεία της παράστασης «Άνδρες με τα όλα […] The post Ξεσπά ο Αντώνης Λουδάρος: «Συγγνώμη, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτή την συνθήκη» appeared first on Zappit.
18:00 22/07/2023

Αντώνης Λουδάρος: «Δεν σκέφτηκα την φήμη, τα φώτα, αλλά ήθελα να χαρώ το ταξίδι»

zappit.gr
Ο Αντώνης Λουδάρος έδωσε συνέντευξη στο Enjoy και στην Μαρία Ανδρέου και μίλησε για τις αξίες του κι όσα έχει […] The post Αντώνης Λουδάρος: «Δεν σκέφτηκα την φήμη, τα φώτα, αλλά ήθελα να χαρώ το ταξίδι» appeared first on Zappit.
17:01 16/07/2023

Αντώνης Λουδάρος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν με αφορά, δεν με απασχολεί καθόλου, πιστέψτε με»

zappit.gr
Στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes μίλησε ο Αντώνης Λουδάρος. Τον γνωστό ηθοποιό συνάντησε το τηλεοπτικό συνεργείο του ΟΡΕΝ στα παρασκήνια […] The post Αντώνης Λουδάρος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν με αφορά, δεν με απασχολεί καθόλου, πιστέψτε με» appeared first on Zappit.
19:00 14/07/2023

Αντώνης Λουδάρος: «Μου πέρασε από το μυαλό η ιδέα να υιοθετήσω ένα παιδί»

zappit.gr
Λίγο πριν βγει περιοδεία ανά την Ελλάδα με τους «Άντρες με τα όλα τους», ο Αντώνης Λουδάρος παραχώρησε μια εφ’ όλης […] The post Αντώνης Λουδάρος: «Μου πέρασε από το μυαλό η ιδέα να υιοθετήσω ένα παιδί» appeared first on Zappit.
00:00 30/06/2023

"Ρόζα Εσκενάζυ" - Η Βασίλισσα του Ρεμπέτικου στο Θέατρο Σοφούλη

patrasevents.gr
Τραπεζούντος 5, ΚαλαμαριάΔευτέρα, 08 Μάϊ 2023 21:00"ΡΟΖΑ ΕΣΚΕΝΑΖΥ" - Η Βασίλισσα του Ρεμπέτικου, του Παναγιώτη ΜέντηΣκηνοθεσία: Αντώνης Λουδάρος"Ρόζα" η Παυλίνα ΧαρέλαΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΪΟΥ 2023 Η "Ρόζα η ναζιάρα με τα σγουρά μαλλιά", γεννημένη στην Κωνσταντινούπολη, εβραϊκής καταγωγής, μετακόμισε με την οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη, όπου και άρχισε την καριέρα της. Χαρισματική ερμηνεύτρια του ρεμπέτικου και του σμυρναίικου τραγουδιού, βίωσε τις πιο σημαντικές δεκαετίες της ιστορίας της Ελλάδας. Πέρασε δια πυρός και σιδή...
19:40 02/05/2023

Αντώνης Λουδάρος: «Ήταν το τελευταίο φρέσκο και ανατρεπτικό πράγμα που είδα στην ελληνική τηλεόραση»

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει την πρόταση που του έγινε […] The post Αντώνης Λουδάρος: «Ήταν το τελευταίο φρέσκο και ανατρεπτικό πράγμα που είδα στην ελληνική τηλεόραση» appeared first on Zappit.
15:20 04/04/2023

Αντώνης Λουδάρος: Η ακραία δίαιτα για να χάσει κιλά – «Άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου»

tlife.gr
Στις ακραίες δίαιτες που έχει κάνει προκειμένου να χάσει κιλά αναφέρθηκε ο Αντώνης Λουδάρος μέσα από To άρθρο Αντώνης Λουδάρος: Η ακραία δίαιτα για να χάσει κιλά – «Άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:00 22/02/2023

Αντώνης Λουδάρος: «Έκανα αηδίες, ντροπές, άρχισα να αρρωσταίνω»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην παράσταση […] The post Αντώνης Λουδάρος: «Έκανα αηδίες, ντροπές, άρχισα να αρρωσταίνω» appeared first on Zappit.
15:26 22/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load