Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν είδα το Maestro γιατί έχω πρόβλημα με κάποια μηνύματα που περνάει»

08:24 - 09/02/2023

Τον Γρηγόρη Πετράκο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τετάρτης 8/2 σε έξοδό του και To άρθρο Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν είδα το Maestro γιατί έχω πρόβλημα με κάποια μηνύματα που περνάει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Πετράκος: Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη σειρά Maestro αλλά με κάποια μηνύματα

“Θεωρώ ότι υπάρχει μια παγκόσμια γραμμή, τάση, μόδα…” δήλωσε ο Γρηγόρης Πετράκος. Για τα πρόσφατα σχόλια που είχε κάνει σε σχέση με την σειρά Maestro μίλησε ο Γρηγόρης Πετράκος στους δημοσιογράφους σε βραδινή έξοδο.  Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πετράκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν βλέπω γενικά τηλεόραση, γιατί δεν έχω, αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα με ... Περισσότερα To άρθρο Γρηγόρης Πετράκος: Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη σειρά Maestro αλλά με κάποια μηνύματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν είδα το Maestro γιατί έχω πρόβλημα με κάποια μηνύματα που περνάει»

O Γρηγόρης Πετράκος έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που τον συνάντησαν σε έξοδό του το βράδυ της Τετάρτης 8/2. Μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε και για τους λόγους που επέλεξε να μη δει τη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πετράκος εξήγησε ότι το πρόβλημά του δεν ήταν με […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γρηγόρης Πετράκος για «Maestro»: «Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τη σειρά – Είχα με κάποια μηνύματα»

Ο Γρηγόρης Πετράκος ανέφερε σε νέες δηλώσεις του το λόγο για τον οποίο δεν είδε το «Maestro».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Τέμπη: Εξιτήριο για επιβάτη από το δεύτερο βαγόνι – Χαραμάδα ελπίδας για τους τραυματίες

Ελίνα Παπίλα: Απαντά πρώτη φορά στις αρνητικές κριτικές για την εκπομπή της – «Σέβομαι την πορεία του Μικρούτσικου»

Σύλληψη προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων: Πώς παρέσυρε τα θύματά του, σύμφωνα με τις Αρχές

Τέμπη: Η μητέρα του 28χρονου μηχανοδηγού «λύνει» για πρώτη φορά τη σιωπή της – «Ένας άγγελος, δεν υπάρχουν λόγια»

Φλορίντα Πετρουτσέλι για Μικρούτσικο: «Η Όλγα Τρέμη μπορεί να μην ήθελε να μάθει ολόκληρος ο ντουνιάς αυτή τη σχέση»

Jennifer Aniston: Αυτό είναι το αγαπημένο της φόρεμα και το συνδυάζει όπως καμία άλλη