Χριστίνα Μπόμπα: «Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα, δεν με αφορά τι θα πει ο κόσμος»
13:40 - 09/02/2023
Για την μητρότητα και την τηλεοπτική επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα στο «Πρωινό»
To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: «Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα, δεν με αφορά τι θα πει ο κόσμος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Μπόμπα: Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα, δεν με αφορά τι θα πει ο κόσμος
Δείτε το σχετικό βίντεο
Διαβάστε το στο Χριστίνα Μπόμπα: «Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα, δεν με αφορά τι θα πει ο κόσμος»
Για την μητρότητα και την τηλεοπτική επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα στο «Πρωινό» του ANT1...
Διαβάστε το στο ZouglaΧριστίνα Μπόμπα: «Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα, δεν με αφορά τι θα πει ο κόσμος»
Για την μητρότητα και την τηλεοπτική επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα στο «Πρωινό» του ANT1. «Οι μικρές τώρα αρχίζουν και καταλαβαίνουν. Όσο μεγαλώνουν είναι όλο και καλύτερες. Το Dragons’ Den για μένα είναι το καλύτερο show, είναι ένας λόγος που έχω γυρίσει και βλέπω τηλεόραση. Νομίζω ο Σάκης είναι στο στοιχείο του, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΧριστίνα Μπόμπα: Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα, δεν με αφορά τι θα πει ο κόσμος
Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στο «Πρωινό» για την τηλεοπτική επιστροφή του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη αλλά και τις αλλαγές που έφεραν τα παιδιά στη ζωή της.Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στο «Πρωινό» για την τηλεοπτική επιστροφή του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη αλλά και τις αλλαγές που έφεραν τα παιδιά στη ζωή της.Μιλώντας για το Dragons’ Den που παρουσιάζει ο σύζυγός της στον ANT1, ανέφερε: «Οι μικρές τώρα αρχίζουν και καταλαβαίνουν. Όσο μεγαλώνουν είναι όλο και καλύτερες. Το Dragons’ Den για μένα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧριστίνα Μπόμπα: Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα – Δεν με αφορά τι θα πει ο κόσμος
Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” για τη μητρότητα και την τηλεοπτική επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη. “Οι μικρές τώρα αρχίζουν και καταλαβαίνουν. Όσο μεγαλώνουν είναι όλο και καλύτερες. Το Dragons’ Den για μένα είναι το καλύτερο show, είναι ένας λόγος που έχω γυρίσει και βλέπω τηλεόραση. Νομίζω ο Σάκης είναι στο στοιχείο […]
The post Χριστίνα Μπόμπα: Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα – Δεν με αφορά τι θα πει ο κόσμος appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr