Ελένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας, η μαμά Ελένη θα σε σκέφτεται με έναν τρόπο»
14:00 - 09/02/2023
Το δικό της «χρόνια πολλά» στην κόρη της, Λάουρα, έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια […]
The post Ελένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας, η μαμά Ελένη θα σε σκέφτεται με έναν τρόπο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας, η μαμά Ελένη θα σε σκέφτεται με έναν τρόπο»
Το δικό της «χρόνια πολλά» στην κόρη της, Λάουρα, έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της. «Το κοριτσάκι μου που γίνεται 18. Πόσο ευτυχισμένη και περήφανη μανούλα είμαι για όλη αυτή τη διαδρομή που έχουμε κάνει μαζί» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη. Βέβαια, γενέθλια την ίδια μέρα έχει και ο συνεργάτης της εκπομπής […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜενεγάκη σε Ουγγαρέζο: «Ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας, η μαμά Ελένη θα σε σκέφτεται με έναν τρόπο»
Το δικό της «χρόνια πολλά» στην κόρη της, Λάουρα, έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της. Το δικό της «χρόνια πολλά» στην κόρη της, Λάουρα, έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί στην κόρη της για τα 18α γενέθλιά της, μιλώντας με τρυφερά λόγια. «Το κοριτσάκι μου που γίνεται 18. Πόσο ευτυχισμένη και περήφανη μανούλα είμαι για όλη αυτή τη διαδρομή που έχουμε κάνει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜενεγάκη σε Ουγγαρέζο: «Ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας, η μαμά Ελένη θα σε σκέφτεται»
Γενέθλια έχει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα 9/2, την ίδια ημέρα με την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου.
To άρθρο Μενεγάκη σε Ουγγαρέζο: «Ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας, η μαμά Ελένη θα σε σκέφτεται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜενεγάκη σε Ουγγαρέζο: "Ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας, η μαμά Ελένη θα σε σκέφτεται με έναν τρόπο"
Τι ειπώθηκε στην εκπομπή
Διαβάστε το στο patrasevents.gr