Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Τα βλέπω ως ένας σχεδόν μεσήλικας»
20:14 - 09/02/2023
Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην εκπομπή Με αγάπη Χριστιάνα στην Κύπρο. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής μίλησε για […]
The post Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Τα βλέπω ως ένας σχεδόν μεσήλικας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Είμαι σχεδόν μεσήλικας, απέχω λίγο αλλά βλέπω το σταυροδρόμι»
Όσα δήλωσε ο τραγουδιστής για την καλλιτεχνική του πορεία και το πού βρίσκεται σήμερα
Διαβάστε το στο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Είμαι σχεδόν μεσήλικας, απέχω λίγο αλλά βλέπω το σταυροδρόμι
“Ντρεπόμουν να δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση” δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Με Αγάπη Χριστιάνα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στην δεκαετία που δεν κατάλαβε καν πως πέρασε χρονικά και πως βλέπει σήμερα στην ηλικία που είναι την καλλιτεχνική του πορεία. “Έχασα την μπάλα και την ροή του χρόνου. ... Περισσότερα
To άρθρο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Είμαι σχεδόν μεσήλικας, απέχω λίγο αλλά βλέπω το σταυροδρόμι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Τα βλέπω ως ένας μεσήλικας…»
«Έχασα την μπάλα και την ροή του χρόνου...»
Διαβάστε το στο Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Έχασα τη μπάλα - Τώρα τα βλέπω ως μεσήλικας»
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε στην ηλικία του και την καλλιτεχνική του πορεία Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜιχάλης Χατζηγιάννης: «Βλέπω τα πράγματα ως ένας σχεδόν μεσήλικας…»
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στην Κύπρο. Ο
To άρθρο Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Βλέπω τα πράγματα ως ένας σχεδόν μεσήλικας…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr