Θεσσαλονικείς ψάχνουν τον «Σήφη» τους - Κροκόδειλος, μαϊμούδες και ταραντούλες σε λίστα για κατοικίδια

09:02 - 10/02/2023

Ο κροκόδειλος είναι αυτό που ψάχνουν ορισμένοι στη Θεσσαλονίκη για κατοικίδιο. Ο υπεύθυνος καταστήματος μιλάει για όλα όσα του έχουν κάνει εντύπωση… Από μαϊμούδες μέχρι κροκόδειλους ζητούν οι υποψήφιοι… κηδεμόνες εξωτικών κατοικίδιων. «Το πιο περίεργο που μας έχουν ζητήσει είναι οι κροκόδειλοι και οι μαϊμούδες. Είναι ζώα που είναι παράνομα και απαγορεύονται εδώ και χρόνια, ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονικείς ψάχνουν τον «Σήφη» τους - Κροκόδειλος, μαϊμούδες και ταραντούλες σε λίστα για κατοικίδια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φοινικούντα: Ξεσπά η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ – «Ο ξάδερφός μου μετά την διπλή δολοφονία ένιωθε βασιλιάς»

Μυστακίδης: «Χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, πάντα ήταν στην καρδιά μου»

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που ασχολούνται με την υγεία του: «Κανείς δεν εργάζεται όπως εγώ»

ΕΤΑΔ για Ακτή Βουλιαγμένης: Κατατέθηκαν 4 δεσμευτικές προσφορές για μακροχρόνια μίσθωση

Ένταση και φωνές στη σύσκεψη για τους αγρότες στην Πειραιώς – «Υπάρχει σχέδιο και στρατηγική αρκεί να έρθουν οι αγρότες»

Παναθηναϊκός: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για το παιχνίδι του Europa League με τη Βικτόρια Πλζεν