Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για τον γάμο με την Κέλλυ Δρίτσα: «Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο»

10:24 - 10/02/2023

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην εκπομπή “Μega Καλημέρα” και τον To άρθρο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για τον γάμο με την Κέλλυ Δρίτσα: «Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο

«Αυτός που εξεπλάγη περισσότερο με το γάμο μου ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης», λέει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό. Ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον γάμο του που έγινε τόσο ξαφνικά. «Ο γάμος μου ήταν η ... Περισσότερα To άρθρο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για τον γάμο του στη Ρώμη: «Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» παραχώρησε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σύζυγό του Κέλλυ Δρίτσα με την οποία ξάφνιασαν τους πάντες όταν ανακοίνωσαν πως παντρεύτηκαν. Συγκεκριμένα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσώτης αποκάλυψε πως ο γάμος τους δεν ήταν προγραμματισμένος αφού ούτε και οι ίδιοι δε γνώριζαν ότι φεύγοντας για εκείνο το […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για τον γάμο του στη Ρώμη: «Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο»

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» παραχώρησε ο δικηγόρος και αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σύζυγό του Κέλλυ Δρίτσα με την οποία ξάφνιασαν τους πάντες όταν ανακοίνωσαν πως παντρεύτηκαν. Συγκεκριμένα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσώτης αποκάλυψε πως ο γάμος τους δεν ήταν προγραμματισμένος αφού ούτε και οι ίδιοι […] Το άρθρο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για τον γάμο του στη Ρώμη: «Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της