Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για τον γάμο με την Κέλλυ Δρίτσα: «Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο»
10:24 - 10/02/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην εκπομπή “Μega Καλημέρα” και τον
To άρθρο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για τον γάμο με την Κέλλυ Δρίτσα: «Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο
«Αυτός που εξεπλάγη περισσότερο με το γάμο μου ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης», λέει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό. Ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον γάμο του που έγινε τόσο ξαφνικά. «Ο γάμος μου ήταν η ... Περισσότερα
To άρθρο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για τον γάμο του στη Ρώμη: «Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» παραχώρησε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σύζυγό του Κέλλυ Δρίτσα με την οποία ξάφνιασαν τους πάντες όταν ανακοίνωσαν πως παντρεύτηκαν. Συγκεκριμένα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσώτης αποκάλυψε πως ο γάμος τους δεν ήταν προγραμματισμένος αφού ούτε και οι ίδιοι δε γνώριζαν ότι φεύγοντας για εκείνο το […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για τον γάμο του στη Ρώμη: «Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο»
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» παραχώρησε ο δικηγόρος και αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σύζυγό του Κέλλυ Δρίτσα με την οποία ξάφνιασαν τους πάντες όταν ανακοίνωσαν πως παντρεύτηκαν. Συγκεκριμένα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσώτης αποκάλυψε πως ο γάμος τους δεν ήταν προγραμματισμένος αφού ούτε και οι ίδιοι […]
Το άρθρο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για τον γάμο του στη Ρώμη: «Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr