Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι το στήθος μου στραβό ή το μπλουζάκι; Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο»
12:14 - 10/02/2023
Την σωστή θέση της μπλούζας πάλευε να βρει η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Παρασκευής, στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής, […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι το στήθος μου στραβό ή το μπλουζάκι; Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: «Τι στο καλό, είναι το στήθος μου στραβό; Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο!»
Τη σωστή θέση της μπλούζας πάλευε να βρει η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής στον Alpha...
Διαβάστε το στο ZouglaΚατερίνα Καινούργιου: «Είναι το στήθος μου στραβό; Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο»
Τηλεοπτικές αναζητήσεις...
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι το στήθος μου στραβό ή το μπλουζάκι; Δεν μπαίνω χειρουργείο ξανά»
«Τι στο καλό, είναι το στήθος μου στραβό ή το μπλουζάκι; Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο, πολλές οι φορές…», είπε η…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚατερίνα Καινούργιου: Είναι το στήθος μου στραβό ή το μπλουζάκι; – Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο
Το μπλουζάκι που φόρεσε το πρωί της Παρασκευής (10/02) η Κατερίνα Καινούργιου φάνηκε να δυσκολεύει την παρουσιάστρια. Μετά το τέλος του διαφημιστικού διαλείμματος η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε την… ανησυχία της την οποία και μοιράστηκε με τους συνεργάτες της. Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά «τι στο καλό, είναι το στήθος μου στραβό ή το μπλουζάκι είναι στραβό;» για να σπεύσει η Χρύσλα Γεωργακοπούλου να τονίσει το μπλουζάκι. «Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο! Πολλές φορές» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha. «Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε» υπογράμμισε, με τη σειρά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο τραπέζι του μαγκαζίνο και η ροή συνεχίστηκε με
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατερίνα Καινούργιου: «Τι στο καλό, είναι το στήθος μου στραβό; Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο!»
Την σωστή θέση της μπλούζας πάλευε να βρει η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής στον Alpha,το πρωινό της Παρασκευής. Μάλιστα, επιστρέφοντας από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την… ανησυχία της, την οποία και μοιράστηκε με τους συνεργάτες της. Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά: «Τι στο καλό, είναι το στήθος […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Καινούργιου: «Είναι το στήθος μου στραβό ή το μπλουζάκι; Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο»
Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Παρασκευής, παλεύε στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα στον Alpha, να βρει την σωστή θέση της μπλούζας της.Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Παρασκευής, παλεύε στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα στον Alpha, να βρει την σωστή θέση της μπλούζας της.Η Κατερίνα Καινούργιου αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά «τι στο καλό, είναι το στήθος μου στραβό ή το μπλουζάκι είναι στραβό;» για να σπεύσει η Χρύσλα Γεωργακοπούλου να τονίσει το μπλουζάκι. «Δεν μπαίνω ξανά στο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καινούργιου: «Είναι το στήθος μου στραβό; Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο»
Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να φτιάξει το μπλουζάκι της στον αέρα της εκπομπής το οποίο φαίνεται
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι το στήθος μου στραβό; Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚατερίνα Καινούργιου: «Είναι το στήθος μου στραβό ή το μπλουζάκι;»
«Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε» είπε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος
Διαβάστε το στο news.gr