Mαρία Ναυπλιώτου: Το αισιόδοξο μήνυμα μετά από τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της

15:20 - 10/02/2023

Την Παρασκευή η Μαρία Ναυπλιώτου ανέβασε μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μετά την περιπέτεια της υγείας της η ηθοποιός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η ίδια έγραψε: «Πριν από 10 μέρες εντελώς αναπάντεχα και απροειδοποίητα μπήκα σε μία περιπέτεια υγείας επικίνδυνη , δύσκολη και επώδυνη. Η διάγνωση ήταν οξεία χολοκυστίτιδα με […] The post Mαρία Ναυπλιώτου: Το αισιόδοξο μήνυμα μετά από τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ναυπλιώτου: Στις 22 Φεβρουαρίου επιστρέφει στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» μετά την περιπέτεια της υγείας της

Πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαρία Ναυπλιώτου: Πότε επιστρέφει στο θέατρο μετά την περιπέτεια της υγείας της

Κλειστό θα παραμείνει το θέατρο Δημήτρης Χορν έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, καθώς η Μαρία Ναυπλιώτου, η πρωταγωνίστρια της παράστασης «Φιλουμένα Μαρτουμένο», εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο πριν από μερικές ημέρες και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Η ανακοίνωση του θεάτρου «Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία όλων όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο για τις παραστάσεις, καθώς και […] Το άρθρο Μαρία Ναυπλιώτου: Πότε επιστρέφει στο θέατρο μετά την περιπέτεια της υγείας της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μαρία Ναυπλιώτου: Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της

Κλειστό θα παραμείνει το θέατρο Δημήτρης Χορν έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, καθώς η Μαρία Ναυπλιώτου, η πρωταγωνίστρια της παράστασης «Φιλουμένα Μαρτουμένο», εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο πριν από μερικές ημέρες και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.Κλειστό θα παραμείνει το θέατρο Δημήτρης Χορν έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, καθώς η Μαρία Ναυπλιώτου, η πρωταγωνίστρια της παράστασης «Φιλουμένα Μαρτουμένο», εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο πριν από μερικές ημέρες και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η ηθοποιός εξήγησε τι συνέβη, θέλοντας τόσο να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Ναυπλιώτου: Η ανακοίνωση του θεάτρου για το πρόβλημα υγείας της

Πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε πρόσφατα η Μαρία Ναυπλιώτου με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανακοίνωσε μέσα από […] The post Μαρία Ναυπλιώτου: Η ανακοίνωση του θεάτρου για το πρόβλημα υγείας της appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μαρία Ναυπλιώτου: Η ανακοίνωση του θεάτρου για το πρόβλημα υγείας της

Στο νοσοκομείο εισήχθη την προηγούμενη Τετάρτη η Μαρία Ναυπλιώτου με οξύ κοιλιακό άλγος και όπως αποκάλυψε To άρθρο Μαρία Ναυπλιώτου: Η ανακοίνωση του θεάτρου για το πρόβλημα υγείας της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»