#Μαρία Ναυπλιώτου

Δημήτρης Μοθωναίος: Η τολμηρή ερωτική σκηνή του με τη Μαρία Ναυπλιώτου στη σειρά «Παραλία»

agrinionews.gr
Μία έντονη ερωτική σκηνή είχε ο Δημήτρης Μοθωναίος με τη Μαρία Ναυπλιώτου στο 121ο επεισόδιο της σειράς «Παραλία». Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Ertflix δημοσίευσε μάλιστα, τη συγκεκριμένη σκηνή και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η συγκεκριμένη σκηνή διαδραματίζεται μέσα στο μυαλό του Χάρι, ο οποίος το προηγούμενο βράδυ έχει χτυπήσει το κεφάλι του και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της χήρας. Εκείνη τον περιποιείται και τον φιλοξενεί στο σπίτι της. Εκείνος ονειρεύεται στον ύπνο του ότι έρχονται πιο κοντά. Παραδομένοι στο πάθος τους και αφού έχουν χάσει κι οι δύο τους αγαπημένους τους, βρίσκουν παρηγοριά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Δείτε το βίντεο Δείτε αυτή τη
21:46 10/04/2024

Μαρία Ναυπλιώτου και Μελέτης Ηλίας τα «σπάνε» στη Φιλουμένα Μαρτουράνο

Newsbeast.gr
Μετά από δύο γεμάτες sold out σεζόν, οι φτωχογειτονιές της Νάπολης θα συνεχίσουν να ζωντανεύουν στο θέατρο Δημήτρης Χορν έως την Κυριακή 28 Απριλίου. Η «Φιλουμένα Μαρτουράνο», ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα θεατρικά έργα του παγκόσμιου θεατρικού ρεπερτορίου, που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου με τους σπουδαίους ηθοποιούς Μαρία Ναυπλιώτου και Μελέτη Ηλία στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ολοκληρώνει τον κύκλο της. Τελευταίες παραστάσεις για τη γλυκόπικρη κωμωδία του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο που βάζει στο μικροσκόπιο τη γυναίκα, τις ανθρώπινες σχέσεις και τις προβληματικές οικογενειακές και κοινωνικές δομές. Δύο κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι και τα στερεότυπα της πατ
09:00 09/04/2024

Μαρία Ναυπλιώτου: Σε ποια αγαπημένη σειρά "εισβάλλει"

thebest.gr
Στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” βρέθηκε η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία κάθισε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού.
06:00 06/02/2024

Μαρία Ναυπλιώτου: «Ζήτησα τη βοήθεια μιας ψυχοθεραπεύτριας, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

tlife.gr
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Ναυπλιώτου το Σάββατο 3/2. Η ηθοποιός και To άρθρο Μαρία Ναυπλιώτου: «Ζήτησα τη βοήθεια μιας ψυχοθεραπεύτριας, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 03/02/2024

Μαρία Ναυπλιώτου: «Κατάφερα να μην πάω σύμφωνα με τις επιταγές και τις επιθυμίες των άλλων»

zappit.gr
Την Μαρία Ναυπλιώτου φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με αφορμή την […] The post Μαρία Ναυπλιώτου: «Κατάφερα να μην πάω σύμφωνα με τις επιταγές και τις επιθυμίες των άλλων» appeared first on Zappit.
18:00 03/02/2024

Η Ζέτα Δούκα έχει γενέθλια κι η κολλητής της, Μαρία Ναυπλιώτου τη «γέμισε» με ευχές και φωτογραφίες

queen.gr
Με 5 κοινές τους φωτογραφίες και τις πιο ουσιαστικές ευχές είπε «χρόνια πολλά» η Μαρία Ναυπλιώτου στη Ζέτα Δούκα που έκλεισε τα 50.Περισσότερα...
00:17 25/11/2023

Ο Μελέτης Ηλίας μιλάει στον «Ε.Τ» για τους ρόλους του και την Μαρία Ναυπλιώτου

eleftherostypos.gr
Ο Μελέτης Ηλίας με τη συμπρωταγωνίστριά του, Μαρία Ναυπλιώτου, στη θεατρική παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο». «Δυστυχώς, η σχέση άνδρα-γυναίκας ήταν πιο σκληρή και άνιση παλαιότερα, αλλά φαίνεται ότι δεν έχουν αλλάξει και πολύ τα πράγματα στην εποχή μας. Δείτε μόνο τις γυναικοκτονίες. Τα αρχέγονα ένστικτα συνεχίζουν να σιγοβράζουν και βγάζουν στην επιφάνεια τον χειρότερο εαυτό μας», […] Το άρθρο Ο Μελέτης Ηλίας μιλάει στον «Ε.Τ» για τους ρόλους του και την Μαρία Ναυπλιώτου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 13/11/2023

Μαρία Ναυπλιώτου: «Έβγαινα στη σκηνή κάθε βράδυ με πλήρη επίγνωση της αποτυχίας μου»

okmag.gr
Η Μαρία Ναυπλιώτου βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί της Κυριακής (12/11) και μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της και για την παράσταση που πρωταγωνιστεί.  «Αυτό που βλέπει ο κόσμος από την παρουσία μου είναι λόγω της μορφής μου πιστεύω που είναι κάπως πιο αυστηρή. Στην πραγματικότητα δεν είμαι έτσι. Δεν […] The post Μαρία Ναυπλιώτου: «Έβγαινα στη σκηνή κάθε βράδυ με πλήρη επίγνωση της αποτυχίας μου» appeared first on OK! Magazine.
16:58 12/11/2023

Μαρία Ναυπλιώτου: «Η θεατρική μου ενηλικίωση έγινε όταν έκανα την πρώτη μου αποτυχία»

tlife.gr
Η Μαρία Ναυπλιώτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με αφορμή την παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» To άρθρο Μαρία Ναυπλιώτου: «Η θεατρική μου ενηλικίωση έγινε όταν έκανα την πρώτη μου αποτυχία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 12/11/2023

Μαρία Ναυπλιώτου: «Βίωσα μια ξαφνική εμπειρία, άλλαξαν πολλά στον τρόπο που αντιμετωπίζω τις καταστάσεις»

tlife.gr
Η Μαρία Ναυπλιώτου παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη στο  περιοδικό Beaute και στην Χριστιάνα Σταματέλου, όπου To άρθρο Μαρία Ναυπλιώτου: «Βίωσα μια ξαφνική εμπειρία, άλλαξαν πολλά στον τρόπο που αντιμετωπίζω τις καταστάσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 30/10/2023

Η Μαρία Ναυπλιώτου για το πρόβλημα υγείας της: «Αρκεί να έχουμε υπομονή και βεβαιότητα πως όλα περνάνε…»

thecaller.gr
Η Μαρία Ναυπλιώτου μίλησε στο περιοδικό Beaute και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε και το πως την αντιμετώπισε.Η Μαρία Ναυπλιώτου μίλησε στο περιοδικό Beaute και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε και το πως την αντιμετώπισε.Ειδικότερα η Μαρία Ναυπλιώτου ανέφερε σχετικά: «Προβλήματα υγείας πέρασαν οι γονείς μου, άνθρωποι που αγαπώ αλλά κι εγώ. Τον περασμένο χρόνο βίωσα μία εντελώς ξαφνική, απότομη και επώδυνη εμπειρία. Βγαίνοντας από αυτήν άλλαξαν πολλά στον […]
10:00 29/10/2023

Η Μαρία Ναυπλιώτου για την απώλεια των γονιών της: «Ήταν πολύ βαρύ, υπέφερα»

in.gr
Η Μαρία Ναυπλιώτου μίλησε για την απώλεια των γονιών της και τον τρόπο που το αντιμετώπισε.
10:00 21/10/2023

Μαρία Ναυπλιώτου: “Δεν ήταν εύκολο να πενθήσω όταν έφυγαν οι γονείς μου”

instyle.gr
Η Μαρία Ναυπλιώτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Παρασκευής. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς βίωσε την απώλεια των γονιών της. ‘Νομίζω ότι δεν επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να στεναχωρηθούμε πραγματικά και βαθιά. Νομίζουμε ότι αν γίνει αυτό θα στεναχωρηθούμε. Στην πραγματικότητα αν δεν στεναχωρηθούμε, θα διαλυθούμε. Εγώ ήρθα […] The post Μαρία Ναυπλιώτου: “Δεν ήταν εύκολο να πενθήσω όταν έφυγαν οι γονείς μου” appeared first on InStyle.
23:46 20/10/2023

Φιλουμένα Μαρτουράνο με τη Μαρία Ναυπλιώτου στο Θέατρο Δημήτρης Χορν

monopoli.gr
Η γλυκόπικρη κωμωδία του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο «Φιλουμένα Μαρτουράνο», σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και τη Μαρία Ναυπλιώτου στον ομώνυμο ρόλο, επανέρχεται τον Οκτώβριο στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.
11:53 08/10/2023

Μαρία Ναυπλιώτου: Ποζάρει με μπικίνι στα 54 και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Η Μαρία Ναυπλιώτου αποτελεί μια γοητευτική, χαρισματική παρουσία στον χώρο της υποκριτικής με συμμετοχές σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο. Η ταλαντούχα ηθοποιός, λίγο πριν την απολαύσει το κοινό σε κάποιο νέο καλλιτεχνικό της βήμα, απαθανατίζει και αποθανατίζεται να απολαμβάνει όμορφες στιγμές σε καλοκαιρινούς ελληνικούς προορισμούς. Η 54χρονη ηθοποιός διατηρεί χαμηλό προφίλ στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι και […] The post Μαρία Ναυπλιώτου: Ποζάρει με μπικίνι στα 54 και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
15:46 20/08/2023

Μαρία Ναυπλιώτου: Με απίθανο γυμνασμένο κορμί περνά καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης στην Ικαρία

instyle.gr
Μετά τη «Μήδεια» του Γερµανού σκηνοθέτη Φρανκ Κάστορφ, η Μαρία Ναυπλιώτου ανανεώνει την ενέργειά της σε ένα ιδιαίτερο μέρος, την Ικαρία. Όπως άλλωστε παραδέχεται και εκείνη είναι «το νησί της μακροημέρευσης και της ευζωίας, το νησί των πανηγυριών και της χαλαρότητας, το νησί των αγαπημένων μου ανθρώπων, το νησί που ζει το Μαργαριταράκι μου». Η […] The post Μαρία Ναυπλιώτου: Με απίθανο γυμνασμένο κορμί περνά καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης στην Ικαρία appeared first on InStyle.
14:46 09/08/2023

Μαρία Ναυπλιώτου: Σαν Αρχαία Ελληνίδα ποζάρει με μαγιό στην Ικαρία – Μας ανοίγει την όρεξη

pagenews.gr
«Το νησί της μακροημέρευσης και της ευζωίας» αναφέρει μεταξύ άλλων η Μαρία Ναυπλιώτου
13:46 09/08/2023

Βασίλειος Κωστέτσος: Ξέσπασε για τις παραστάσεις «Σφήκες» και «Μήδεια» στην Επίδαυρο – «Κάλλιστα μπορεί να γίνει camping για τουρίστες»

Newsbeast.gr
Μετά της αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τη θεατρική παράσταση «Σφήκες» που παρουσίασε η Λένα Κιτσοπούλου στην Επίδαυρο, ένας νέος «πόλεμος» άνοιξε στα social media με αφορμή τη «Μήδεια» του Γερμανού σκηνοθέτη Φρανκ Καστρόφ. Ο Γερμανός σκηνοθέτης παρουσίασε την Παρασκευή 21/7 και το Σάββατο 22/7 στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου μια σύγχρονη εκδοχή της Μήδειας του Ευριπίδη με πρωταγωνιστές τους: Μαρία Ναυπλιώτου, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Στεφανία Γουλιώτη, Σοφία Κόκκαλη, Αγγελική Παπούλια, Νίκο Ψαρρά, Αινεία Τσαμάτη και Νικόλα Χανακούλα. Ένα από τα βασικά σημεία της παράστασης που προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια και τις αποδοκιμασίες των θεατών ήταν τα σκηνικά που χρησιμοποιήθηκαν. Τέσσερα αντίσκην
06:00 26/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load