Μηταράκης: Μηδενική μόνιμη παραμονή μεταναστών στην ακριτική Ελλάδα
15:51 - 27/01/2020
Στη Σάμο βρέθηκε τη Δευτέρα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, στη συνέχεια της περιοδείας του σε Λέρο και Κω.
Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μηταράκης: Μηδενική μόνιμη παραμονή μεταναστών στην ακριτική Ελλάδα
Στη Σάμο βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, στη συνέχεια της περιοδείας...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟύτε μία μόνιμη παραμονή μεταναστών στην ακριτική Ελλάδα, δηλώνει ο Μηταράκης
Στη Σάμο βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, στη συνέχεια της περιοδείας του σε Λέρο και Κω. Ο υπουργός σ
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΜηταράκης: Μηδενική μόνιμη παραμονή μεταναστών στην ακριτική Ελλάδα
Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Πανουράκη και τους δημάρχους του νησιού, κκ. Στάντζο και Λυμπέρη, είχε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, στη συνέχεια της περιοδείας του σε Λέρο και Κω. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Μηταράκης δήλωσε: «Όπως είχα υποσχεθεί στην προηγούμενη επίσκεψη μου, βρέθηκα εντός 10 ημερών στη […]
Διαβάστε το στο mononews.grΜηταράκης: Μηδενική μόνιμη παραμονή μεταναστών στην ακριτική Ελλάδα
Στη Σάμο ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου...
Διαβάστε το στο news.grΝ. Μηταράκης: Μηδενική μόνιμη παραμονή μεταναστών στην ακριτική Ελλάδα
Στη Σάμο βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, στη συνέχεια της περιοδείας του σε Λέρο και Κω. Ο υπουργός συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Πανουράκη, και τους δημάρχους του νησιού, Στάντζο και Λυμπέρη. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Μηταράκης δήλωσε: «Όπως είχα υποσχεθεί στην προηγούμενη επίσκεψη μου, βρέθηκα […]
Ν. Μηταράκης: Μηδενική μόνιμη παραμονή μεταναστών στην ακριτική Ελλάδα on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.grΝότης Μηταράκης μεταναστευτική κρίση: Μηδενική παραμονή μεταναστών στην ακριτική Ελλάδα
Νότης Μηταράκης μεταναστευτική κρίση: Στο πλαίσιο της περιοδείας του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, επισκέφθηκε τη Σάμο τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, για να συμμετάσχει στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη μεταναστευτική κρίση.
Διαβάστε το στο pagenews.grΜηταράκης: Μηδενική μόνιμη παραμονή μεταναστών στην ακριτική Ελλάδα
Στη Σάμο βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, στη συνέχεια της περιοδείας του σε Λέρο και Κω. Ο υπουργός συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Πανουράκη, και τους δημάρχους του νησιού, Στάντζο και Λυμπέρη. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Μηταράκης δήλωσε: «Όπως είχα υποσχεθεί στην προηγούμενη επίσκεψη μου, βρέθηκα εντός 10 ημερών στη Σάμο, για να συμμετάσχω στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, για να συζητήσουμε την μεταναστευτική κρίση. Είχα τη δυνατότητα το πρωί να συναντηθώ με τον αντιπεριφερειάρχη και τους δύο Δημάρχους και να ανταλλάξουμε απόψεις για τις βέλτιστες λύσεις που υπάρχουν. Όπως έχω τονίσει, το υπουργείο Μετανάστευσης […]
Διαβάστε το στο dete.gr