Ελευθερία Τσιάρτα: «Ο Βασίλης έχει να δει τη µητέρα του τρία χρόνια, οπότε τα υπόλοιπα περισσεύουν»
08:16 - 11/02/2023
Η αδελφή του Βασίλη Τσιάρτα, Ελευθερία Τσιάρτα, µιλάει στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη για τις απόψεις και […]
The post Ελευθερία Τσιάρτα: «Ο Βασίλης έχει να δει τη µητέρα του τρία χρόνια, οπότε τα υπόλοιπα περισσεύουν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελευθερία Τσιάρτα: «Ο Βασίλης δεν έχει δει τη μητέρα του εδώ και τρία χρόνια, δεν θέλω καμία σχέση μαζί του»
Η αδελφή του Βασίλη Τσιάρτα, Ελευθερία Τσιάρτα, µιλάει στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη για τις απόψεις και τις αποφάσεις του αδελφού της και εξηγεί ξεκάθαρα γιατί διαφωνεί µαζί του.
Διαβάστε το στο thebest.grΑδελφή Τσιάρτα: «Ο Βασίλης έχει να δει τη µητέρα του τρία χρόνια, δεν θέλω καμία σχέση μαζί του»
Η αδελφή του Βασίλη Τσιάρτα, Ελευθερία Τσιάρτα, µιλάει στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη για τις απόψεις και τις αποφάσεις του αδελφού της και εξηγεί ξεκάθαρα γιατί διαφωνεί µαζί του.Η αδελφή του Βασίλη Τσιάρτα, Ελευθερία Τσιάρτα, µιλάει στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη για τις απόψεις και τις αποφάσεις του αδελφού της και εξηγεί ξεκάθαρα γιατί διαφωνεί µαζί του.Ο Βασίλης Τσιάρτας ως ποδοσφαιριστής υπήρξε ένας από τους χαρισµατικότερους µέσους της εποχής του, µε διεθνή καριέρα και σπουδαία προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΞεσπά η αδελφή του Βασίλη Τσιάρτα: «Έχει να δει τη μητέρα του τρία χρόνια, ευτυχώς που δεν ζει ο πατέρας μου»
Η Ελευθερία Τσιάρτα, η αδελφή του Βασίλη Τσιάρτα μίλησε στη «Secret» των «Παραπολιτικών» και στη Σάσα Σταμάτη για τις απόψεις και τις αποφάσεις του αδελφού της και εξηγεί ξεκάθαρα γιατί διαφωνεί µαζί του. Ο Βασίλης Τσιάρτας ως ποδοσφαιριστής υπήρξε ένας από τους χαρισματικότερους µέσους της εποχής του, µε διεθνή καριέρα και σπουδαία προσφορά στο ελληνικό […]
Διαβάστε το στο irafina.gr